NTS Botech

Factsheet

Kernactiviteiten:
Metaalbewerking voor verschillende doeleinden
Hoofdvestiging Nederland:
Eindhoven
Aantal vestigingen:
7
Aantal medewerkers nationaal:
+/- 1.650
Kennisgebieden:
Techniek, productie
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing - waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen over de gehele lifecycle van diens machine.
Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze klanten zich optimaal concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines leveren tegen lagere kosten.

Bij NTS vormt flexibiliteit, ambitie en vakmanschap de basis voor efficiënte samenwerking; het oplossings- en servicegericht ontzorgen van de klant. Bovendien zitten we wereldwijd bij onze klanten om de hoek. Zo houden we de lijnen kort en schakelen we snel.

Werken met NTS betekent: Accelerating your business!
Bedrijfsfilm:

Recente vacatures van NTS Botech

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Korte Dijk 2
Postcode:5705 CV
Stad:HELMOND
Land:NL
Website:NTS Botech

Deel dit bedrijf