Factsheet

Kernactiviteiten:
Wij zijn Colbrand en wij maken voedingsmiddelen. Dat doen we in onze fabriek aan de Westkanaaldijk in Utrecht. We bestaan misschien nog niet zo lang als zelfstandig bedrijf, maar de voedingsmiddelen die we produceren kent iedereen. Of dat nu onze ontbijtgranen zijn, de limonadesiropen, de hagelslag of één van de andere A-merken is. En we willen nog voor veel meer klanten zulke lekkere producten gaan maken
Hoofdvestiging Nederland:
Op onze productielocatie in Utrecht produceren wij A-kwaliteit siropen, broodbeleg, gebak en siergranen. Wij beschouwen het als onze plicht om onze klanten volledige ondersteuning te bieden voor hun productie. Wij zijn gewend om voor veeleisende klanten te werken en kunnen snel reageren op nieuwe aanvragen.
Aantal medewerkers nationaal:
Colbrand heeft ongeveer 120 mensen in dienst. Elke dag produceren ze verbluffende en heerlijke producten zoals hagelslag, chocoladevlokken, anijsmoes, siroop, laagjes beleg en ontbijtgranen van gerenommeerde merken.
Werkgebied:
voedingsmiddelenindustrie
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Bij Colbrand verbinden we ons elke dag om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit te produceren. We doen dit voor bekende merken, maar ontwikkelen ook nieuwe en bestaande producten voor verschillende klanten onder private label. Onze 120 enthousiaste medewerkers zorgen voor het hele proces. Van recept en verpakking tot marketing en distributie.
Al meer dan 150 jaar produceert ons toegewijde en gepassioneerde personeelsbestand van meer dan 120 medewerkers heerlijke producten voor ontbijt, lunch en snacks.
Colbrand maakt onder andere:
Hagelslag, chocoladevlokken, anijs-kometen, ontbijtgranen, stropen en toppings

Adresgegevens

Telefoon:0302484450
Website:Colbrand

Deel dit bedrijf