Factsheet

Kernactiviteiten:
Elho in Tilburg is een echt familiebedrijf, opgericht in 1964. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze ontzettend trots op hun positie als innovator op de markt van kunststof plantenpotten.

De producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. elho producten zijn altijd van de beste kwaliteit, gaan lang mee en worden ontworpen om het beste uit jouw planten te halen. Ze produceren met 100% schone windenergie, en 55% van hun producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal. Het doel is om in 2020 een volledig circulair bedrijf te zijn.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Bij elho groeit altijd iets!

De wereld van vandaag is constant in beweging. Door nieuwe technologieën en ontwikkelingen als verstedelijking veranderen onze levens razendsnel. Tussen alle vluchtige veranderingen door zien we een duidelijk verlangen naar meer groen; een drang om de verloren band met de natuur weer op te bouwen. Het is een trend die we zowel in landelijke als stedelijke gebieden zien groeien. Maar meer groen in je leven brengen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom richten wij ons op producten die het makkelijk maken om elke dag te kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Ons motto is dan ook: to bring today’s nature into people’s daily lives.

Elho brengt de natuur én de positieve vibes die groen met zich meebrengt dichterbij. In allerlei vormen, kleuren en maten. Elke dag doen we ons best om jou te inspireren: samen bouwen we aan een groenere en betere leefomgeving.

Ons doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur in hun dagelijks leven. Hoe meer je de vele positieve voordelen en eigenschappen van de natuur leert kennen, hoe makkelijker het is om met volle teugen te genieten van het goede leven.

Adresgegevens

Adres:Atlasstraat 11
Postcode:5047 RG
Stad:TILBURG
Land:NL
Website:Elho BV

Deel dit bedrijf