Factsheet

Kernactiviteiten:
Primus is sinds 1916 marktleider op basis van op aardappelzetmeel gebaseerd waferpapier. Ze zijn vastbesloten om de voorkeurspartner van hun klanten te blijven door betere service en verbeterde productkwaliteiten.
Kennisgebieden:
Primus-waferpapier is gemaakt van Nederlandse aardappelen. Primus beschouwd dit zetmeel als de beste bron voor waferpapier en vertrouwen al meer dan 100 jaar op de consistente kwaliteit van de Nederlandse aardappel. Het is 100% natuurlijk, vegetarisch, biologisch afbreekbaar en een geweldig ingrediënt voor vele recepten over de hele wereld.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
De mogelijkheid om eetbare labels te ontwerpen met een aangepaste afdruk maakt waferpapier perfect voor eetbare merkdoeleinden. Laat je inspireren door deze Nederlandse bakker die eetbare labels met zijn logo gebruikt om zijn product een persoonlijk tintje te geven en herkenbaar te blijven terwijl klanten van zijn brood genieten.
Typische Nederlandse aardappelen zijn de belangrijkste bron voor het waferpapier. het product is helemaal natuurlijk en ze bieden een breed scala aan productkwaliteiten om te voldoen aan de verschillende behoeften van de klanten.

De geschiedenis van waferpapier is al enkele eeuwen terug te voeren. De oorsprong is niet helemaal duidelijk, maar ze weten dat tijdens de Renaissance wafeldocument werd geserveerd als dessert. Het was een luxe voedingsmiddel dat alleen de aristocratie en de hogere middenklasse zich konden veroorloven. De aardappel is het nee. 1 stapelgewas in Nederland zoals geïllustreerd door Vincent van Gogh in zijn beroemde schilderij "de aardappeleters".

Adresgegevens

Deel dit bedrijf