Factsheet

Kernactiviteiten:
Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden zij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

Door een gerichte inzet in de marktsegmenten Building, Industrial en Telecom onderscheiden zij zich door gespecialiseerde kennis van toepassingen en oplossingen met een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Technische knowhow en flexibiliteit leiden tot een hoger rendement op de investering voor hun klanten.

Ze typeren zich door continu te investeren in relaties met klanten, kwaliteit en aanvullende diensten, wat resulteert in duurzame kabeloplossingen en langdurige en succesvolle relaties. Ze werken nauw samen met partners, klanten, leveranciers en eindgebruikers en denken graag mee in het proces. De consultancy en projectimplementatie bieden oplossingen op maat met respect voor mens en milieu. Met hun MVO-certificering meten en verbeteren zij continu hun prestaties op dat gebied.
Kennisgebieden:
TKF richt zich op onderstaande markten:

Building Solutions

Bouw
Energie
Infra
Duurzame energie
Railinfra
Industrial Solutions

Zware industrie
Marine & Offshore
Olie, gas & petrochemie
Telecom Solutions

Telecom
Werkgebied:
TKH Group NV (TKH) is een internationaal technologiebedrijf, bestaande uit een groep ondernemingen, die gespecialiseerd is in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building, Industrial Solutions.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Visie:
De kernwaarden van TKF zijn innovatie, maximale betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit, hoog service level en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als onderdeel van het technologiebedrijf TKH Group NV heeft TKF toegang tot baanbrekende oplossingen, concepten en technologieën. Met hun brede verscheidenheid aan zusterbedrijven kunnen ze binnen de TKH-groep hun klanten complete oplossingen bieden en daarmee alle zorg uit handen nemen.
Doorgroeimogelijkheden:
Voor de vereiste aandacht voor MVO stelt TKF de benodigde capaciteit en middelen ter beschikking. Medewerkers volgen opleidingen en trainingen, zodat zij binnen hun eigen verantwoordelijkheidsgebied de juiste bijdrage kunnen leveren.

Om TKF-medewerkers nog bewuster te maken van hun bijdrage aan de maatschappij, heeft TKF de MVO prestatieladder in het leven geroepen. Zo zijn TKF-processen transparanter en worden besparingen op grondstoffen en energie inzichtelijker.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Spinnerstraat 15
Postcode:7481KJ
Stad:HAAKSBERGEN
Land:NL
Telefoon:+31535732255
Fax:+3153573218
Website:TKF

Deel dit bedrijf