Factsheet

Kernactiviteiten:
Toonaangevend en innovatief op het gebied van verpakkingen van vouwkarton. Al meer dan 135 jaar creëert en produceert familiebedrijf Acket vouwkartonnen dozen voor de markten food, non-food en specials & luxe. Onze ervaring, kennis en kunde staan tot uw beschikking tijdens het gehele traject van idee tot verpakking.
Kennisgebieden:
Wij zijn in staat voor u een brede lijn aan constructies te produceren. Onder andere langsnaad, waaronder vele soorten en maten sleeves, maar ook autolock, 4/6 punts, konisch of andere specials. Bedrukt met low migration inkten. Desgewenst voorzien van dispersie en/of UV lak, spot UV lak, structuur lak of andere effecten. Maar ook warm- of koudfolie, pregen, vensters en/ of unieke nummer codering behoren tot de mogelijkheden.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Acket is inmiddels gespecialiseerd in vouwkartonnen verpakkingsoplossingen voor de markten Food, Non-Food en Specials & Luxe. Door de inmiddels opgebouwde ervaring onder hun goedopgeleide en betrokken medewerkers in combinatie met het uitgebreide en moderne machinepark, wordt er een grote verscheidenheid aan bedrukkingen en constructies vervaardigd
Talloze verpakkingen van Acket zijn perfect voor etenswaren. Hierbij staat voedselveiligheid en de versheid van producten voorop.
Zo leveren ze verpakkingen voor foodproducten op het gebied van: diepvries en koelvers, droge levensmiddelen en aardappelen, groenten en fruit.
In onze moderne productielocatie in Oss ontwikkelen we diverse kartonnen non-food verpakkingen.
Zo leveren wij verpakkingen in de categorieën: huishouden, verzorging en cosmetica, doe-het-zelf, automotive en elektronica en agri, horti en bloemen.
Missie:
Hun jarenlange ervaring op het gebied van kartonnen verpakkingen maakt Acket dé geschikte sparringspartner als het gaat om advies op bijvoorbeeld de volgende gebieden:

- voedselveiligheid van uw kartonnen verpakking;
- prestatie van uw kartonnen verpakking in vochtige, droge, koude, of juist warme omstandigheden;
- prestatie van uw kartonnen verpakking op uw verpakkingsmachines of vullijnen;
- optimale communicatie met uw klant.

Adresgegevens

Telefoon:0412699799

Deel dit bedrijf