Factsheet

Kernactiviteiten:
Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Zij beschikt over een uitgekiende mix en spreiding van productielocaties.De commercieel specialisten weten zich in contacten met de klant geruggesteund door een krachtige productie- en logistieke organisatie.

Struyk Verwo Infra voert met 20.000 actieve artikelen een breed en diep assortiment. Dit is gebaseerd op de dynamiek van nieuwe producten ten gevolge van specifieke, individuele klantwensen en assortimentsoptimalisatie en innovatie product- en conceptontwikkeling. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.
Aantal vestigingen:
Amsterdam, Dordrecht, Nederweert, Oosterhout, Tiel, Tilburg, Vlaardingen en Westervoort

Informatie

Organisatie en activiteiten:
In de keten van publieke bestrating zijn veel professionele marktpartijen actief. Struyk Verwo Infra werkt daarom met diverse specialisten die de verschillende ketenpartners als opdrachtgevers, ontwerpers, aannemers en beheerders gericht kunnen adviseren en ondersteunen van de realisatie van bestratingsprojecten. Deze projectadviseurs, accountmanagers, productmanagers en technisch specialisten krijgen regelmatig trainingen, bijscholing en instructies.

Een ander strategisch speerpunt voor Struyk Verwo Infra is het permanent investeren in de digitalisering van belangrijke klantprocessen en tools voor productinformatie. Alles met het doel om de ketenpartners en individuele klanten te ondersteunen en te ontzorgen.
Missie:
Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Uit klanttevredenheidonderzoeken komen telkens weer als de sterkste punten van Struyk Verwo Infra naar voren

- ongeëvenaard productaanbod
- de serviceverlening
- de medewerkers

Ook betitelen de meeste relaties Struyk Verwo Infra als de ideale partner voor samenwerking.
Producten, diensten en mensen zijn middelen. Deze dienen het overkoepelend doel van Struyk Verwo Infra: het realiseren van een door klanten gewenst totaal- of eindresultaat. Een verkeersveilige woonwijk of een karaktervol markplein. Dit staat ook expliciet in onze missie.

Struyk Verwo Infra realiseert als professionele partner passende oplossingen voor een toonaangevende en duurzame inrichting van onze leefomgeving.

De missie van Struyk Verwo Infra spreekt onze ambities en commitment uit om optimaal en op unieke wijze in de specifieke behoeftes van onze verschillende ketenpartners te voorzien. Zij benadrukt ook het belang van een gericht en structureel MVO-bedrijfsbeleid.
Visie:
Bij Struyk Verwo Infra vormen drie kernwaarden het kompas voor elke medewerker om concreet bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen:

1. Klantgericht
2. Gericht op mens en milieu
3. Resultaatgericht


Voor een goed eindresultaat moeten alle drie de kernwaarden in belans zijn. Daarom zijn de kernwaarden op elke locatie en binnen iedere afdeling vertaald naar functiespecifieke doelstellingen en gewenst bijbehorend gedrag.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Kanaaldijk 10
Postcode:6031 MZ
Stad:NEDERWEERT
Land:NL
Telefoon:+31495534815

Deel dit bedrijf