Struyk Verwo Infra

Factsheet

Kernactiviteiten:
Productie
De commercieel specialisten weten zich in contacten met de klant geruggesteund door een krachtige productie- en logistieke organisatie. Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Zij beschikt over een uitgekiende mix en spreiding van productielocaties.
Aantal vestigingen:
Amsterdam, Dordrecht, Nederweert, Oosterhout, Tiel, Tilburg, Vlaardingen en Westervoort

Informatie

Organisatie en activiteiten:
In de keten van publieke bestrating zijn veel professionele marktpartijen actief. Struyk Verwo Infra werkt daarom met diverse specialisten die de verschillende ketenpartners als opdrachtgevers, ontwerpers, aannemers en beheerders gericht kunnen adviseren en ondersteunen van de realisatie van bestratingsprojecten. Deze projectadviseurs, accountmanagers, productmanagers en technisch specialisten krijgen regelmatig trainingen, bijscholing en instructies.

Een ander strategisch speerpunt voor Struyk Verwo Infra is het permanent investeren in de digitalisering van belangrijke klantprocessen en tools voor productinformatie. Alles met het doel om de ketenpartners en individuele klanten te ondersteunen en te ontzorgen.
Missie:
truyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Uit klanttevredenheidonderzoeken komen telkens weer als de sterkste punten van Struyk Verwo Infra naar voren

- ongeëvenaard productaanbod
- de serviceverlening
- de medewerkers

Ook betitelen de meeste relaties Struyk Verwo Infra als de ideale partner voor samenwerking.
Producten, diensten en mensen zijn middelen. Deze dienen het overkoepelend doel van Struyk Verwo Infra: het realiseren van een door klanten gewenst totaal- of eindresultaat. Een verkeersveilige woonwijk of een karaktervol markplein. Dit staat ook expliciet in onze missie.

Struyk Verwo Infra realiseert als professionele partner passende oplossingen voor een toonaangevende en duurzame inrichting van onze leefomgeving.

De missie van Struyk Verwo Infra spreekt onze ambities en commitment uit om optimaal en op unieke wijze in de specifieke behoeftes van onze verschillende ketenpartners te voorzien. Zij benadrukt ook het belang van een gericht en structureel MVO-bedrijfsbeleid.
Visie:
Bij Struyk Verwo Infra vormen drie kernwaarden het kompas voor elke medewerker om concreet bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen:

1. Klantgericht
2. Gericht op mens en milieu
3. Resultaatgericht


Voor een goed eindresultaat moeten alle drie de kernwaarden in belans zijn. Daarom zijn de kernwaarden op elke locatie en binnen iedere afdeling vertaald naar functiespecifieke doelstellingen en gewenst bijbehorend gedrag.
Bedrijfsfilm:

Factsheet

Recente vacatures van Struyk Verwo Infra

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf