Factsheet

Kernactiviteiten:
Pally Biscuits is een financieel gezond, zelfstandig, ambitieus en zeer slagvaardig Nederlands bedrijf. Onze focus ligt volledig op de productie van goed roterende private label-proposities binnen zoete biscuits. Pally is één van de marktleiders in Noord-West Europa.

Elke dag werken ze aan de wetenschap van het maken van biscuits, de exacte recepturen, de keuze van de juiste ingrediënten en precieze instellingen van onze machines. Al deze elementen samen leiden tot de perfecte biscuit.
En de Pally biscuits worden met miljarden per jaar over de hele wereld gegeten.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Het assortiment van Pally bestaat uit populaire soorten biscuits in diverse vormen en verpakkingsvarianten. Desgewenst voorzien we ze van een lekker laagje melk of pure chocolade. Ze produceren de producten uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, zoals Zeeuwse tarwebloem, zonnebloemolie en UTZ-gecertificeerde chocolade.
Scherpe inkoop van grondstoffen in combinatie met extreem efficiënte productie conform alle hedendaagse kwaliteits- en hygiëne-eisen zijn de basis voor wederzijds succes. Ze geven de voorkeur aan langdurige partnerships op basis van ‘open-costing’. Eerlijk, transparant en efficiënt. Op elk gewenst moment heeft u inzicht in de ontwikkeling van de belangrijkste grondstoffen en de consequenties voor uw kostprijs.
Missie:
Pally streeft naar een langdurige partnerships gebaseerd op klanttevredenheid, vertrouwen en transparantie.

Adresgegevens

Adres:Galvanibaan 12
Postcode:3439 MG
Stad:NIEUWEGEIN
Land:NL

Deel dit bedrijf