Factsheet

Kernactiviteiten:
FlexiForce werd in 1980 opgericht als gespecialiseerd leverancier van beslagonderdelen, deuraandrijvingen, deurpanelen en beslagsystemen voor overheaddeuren in zowel residentiële (garages) als industriële toepassingen.
Hoofdvestiging Nederland:
Vanuit het Nederlandse Barneveld bedient FlexiForce klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Scandinavische landen. Hun magazijn-, kantoor- en productiefaciliteit beslaat een gebied van ruim 18.000 m2. Hier worden stalen profielen, torsieveren en beslagsets voor residentiële toepassingen gemaakt. Op deze vestiging hebben ze een sfeervolle omgeving gecreëerd waar klanten, de marketingafdeling en het onderzoeks- en ontwikkelteam van FlexiForce samenkomen, het zogenaamde ‘Inspiration Center
Vestigingen nationaal + internationaal:
Nederland, Hongarije, Spanje, Italië, Polen, China, Turkije, De VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Met de producten en diensten van FlexiForce kunnen bedrijven scherp concurreren met hun deursystemen. Ze leggen zich niet alleen toe op het ontwerp en de kwaliteit van de producten en systemen, maar begrijpen vooral ook als geen ander dat de markt een efficiënte toeleveringsketen nodig heeft.

Felxiforce is trots op hun producten en de medewerkers. Samen activiteiten ondernemen in een informele sfeer vinden ze daarom belangrijk.
Als marktleider ontwikkelt, produceert en distribueert FlexiForce al bijna 40 jaar beslagonderdelen, beslagsets én automatisering voor industrie- en garagedeuren. Naast onze moderne productieorganisaties onderscheiden wij ons door onze jarenlange ervaring en opgebouwde technische kennis. Dankzij het uitgebreide netwerk aan toeleveranciers kunnen zij hun klanten snel en efficiënt leveren.
Missie:
Medewerkers zijn de grootste troef van het bedrijf. Ze willen het beste aantrekken en behouden; hen aanmoedigen, stimuleren en laten voelen dat ze een integraal onderdeel zijn van de missie van het bedrijf.
Visie:
Ze willen marktkansen creëren voor hun klanten: onafhankelijke, veelal lokale of regionale deurproducenten over de hele wereld.

Adresgegevens

Adres:Hanzeweg 19
Postcode:3771 NG
Stad:BARNEVELD
Land:NL
Website:FlexiForce

Deel dit bedrijf