Factsheet

Kernactiviteiten:
Bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst per 14 mei 2018 de combinatie op in meerdere zelfstandige bedrijven die verder gaan onder de namen Goedhart en Borgesius. De familie Borgesius, die in november 2016 Bakkersland overnam van Parcom Capital B.V., neemt deze stap vanuit de wens flexibel te blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Door het bedrijf te splitsen kan de familie haar klanten sneller, beter en efficiënter bedienen.

De zelfstandige bedrijven dragen de voor- of achternaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Oude Pekela. Goedhart levert in 3 aparte B.V.’s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten. In Nederland én daarbuiten. Borgesius levert brood & specialiteiten aan Ahold Delhaize. De 3 Goedhart B.V.’s en Borgesius maken allemaal deel uit van dezelfde familieholding. Samen hebben ze twintig moderne bakkerijen en bieden ze werk aan meer dan 2.000 mensen.
Aantal vestigingen:
20
Aantal medewerkers nationaal:
Ruim 2000 medewerkers
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Borgesius is een familie met een stabiel en gezond bedrijf, opererend vanuit de volgende kernwaarden:
• We willen de positie van ons erfgoed verbeteren en uitbreiden voor de volgende generatie;
• Innoveren met respect voor ambachtelijke traditionele processen is belangrijk voor de bakkerij en onze klanten;
• Iedereen moet kunnen genieten van lekker en vers brood, altijd en overal.
Missie:
Onze missie is het verzorgen jouw bakkersproducten, iedere dag weer.
Visie:
Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit. Versheid is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt productiecapaciteit optimaal ingezet om zo vers mogelijk brood te bakken.

De markt vereist onderscheidende en verrassende producten. Daarom is innovatie belangrijk voor de toekomst van de bakkerij en haar klanten. Borgesius blijft haar klanten verrassen met nieuwe producten die omzetgroei mogelijk maken. Borgesius is innovatief mede dankzij haar platte organisatiestructuur en daadkrachtig handelen. Met korte communicatielijnen is Borgesius in staat snel te reageren op trends in de markt en in een snel tempo nieuwe producten te ontwikkelen en in productie te nemen.

Omdat het bakproces volledig geautomatiseerd is kan de bakkerij dagelijks een constante en optimale broodkwaliteit garanderen. De techniek in de bakkerij is aangepast aan het specifieke karakter van het brood. Bij Borgesius gaat kwaliteit verder dan alleen het bakken; de kwaliteit komt ook terug in zorg voor verpakking en logistiek. Het logistieke netwerk is in eigen beheer.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Baronieweg 15
Postcode:5321 JV
Stad:HEDEL
Land:NL
Website:Bakkersland

Deel dit bedrijf