Factsheet

Kernactiviteiten:
Ze houden van brood en van het vak! Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming. De roots liggen in het bourgondische, Brabantse Waalwijk. Daar startte destijds een ondernemende telg uit de familie Schapendonk zijn eigen bakkerij. Met de échte Brabantse worstenbroodjes als specialiteit. Door vakmanschap, pure passie en hard werken, zijn ze gekomen tot waar ze nu zijn: Dutch Bakery beschikt over zes eigen bakkerijen. Hier staan moderne productielijnen, de beste kwaliteit en optimale hygiëne centraal. Elke dag opnieuw werken ze met plezier en bevlogenheid. Zo produceren en ontwikkelen ze een breed assortiment brood- en snackproducten om makkelijk thuis af te bakken. Zo laten onze bakkers je intens genieten.
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging van Dutch Bakery bevindt zich in Tilburg.
Aantal vestigingen:
Tilburg, Rijen, Eindhoven, Waalwijk, Alkmaar en Budel.
Kennisgebieden:
Pure passie voor brood en vakmanschap

En dat proef je! Het uitgebreide assortiment biedt voor iedereen wat wils op elk moment van de dag. Gegarandeerd vers en altijd heerlijk van smaak. Makkelijk en snel thuis af te bakken. Zo maken ze nogmaals van iedereen een warme bakker thuis!
Werkgebied:
Platbrood, Stokbrood, Grood Brood, Klein Brood, Deeg en Bake-off, Artisanaal en Snacks en Streed Food
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Ze zijn in beweging. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en producten. Geïnspireerd door wereldwijde trends en innovaties. Daarom ontwikkelen ze voortdurend vooruitstrevende producten, verpakkingen en totaalconcepten
Missie:
Dutch Bakery maakt van iedereen een warme bakker thuis. Dat is hun mbitie. Ze ontwikkelen, produceren en leveren elke dag met passie het allerbeste assortiment brood- en snackproducten om thuis af te bakken. Met passie voor brood en ondernemen creëert Dutch Bakery toegevoegde waarde in de thuisafbak-markt. De commitment ligt in het voortdurend bieden van een toonaangevend, vooruitstrevend en compleet assortiment, duurzaam geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Hun doel is de eerste keuze te zijn en blijven in deze markt in binnen- en buitenland.

Innovatie:
Een vraag vanuit de markt of vanuit eigen creatieve invulling: Ze zijn continu in beweging met nieuwe producten. Of het nu gaat om hartige lekkernijen, brood in diverse vormen en smaken, mini snacks of rustiek vloergebakken brood. Dutch Bakery denkt mee als het gaat om nieuwe concepten of schappresentaties. Waarbij ze de innovatieve verpakkingsmogelijkheden niet uit het oog verliezen. Op deze manier maken ze samen van iedereen een warme bakker thuis.
Visie:
Vakbekwaam
Vakmanschap is meesterschap. Met de grootste aandacht en zorg maken ze de beste afbak brood- en snackspecialiteiten.

Vooruitstrevend
Innoveren zit in het bloed. Dutch Bakery is altijd bezig met vernieuwende concepten. De uitdaging is om te blijven verbazen en verrassen. En dat allemaal op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Mensgericht
Passie voor hun producten, humor en plezier vormen de belangrijkste ingrediënten. Dat ervaar je in de samenwerking en zie je terug in de producten.

Klantgericht
Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid. Vanzelfsprekend denken ze mee om wensen te realiseren van klanten van hun klanten. Samen behalen we het beste resultaat.

Adresgegevens

Adres:Hurksestraat 2
Postcode:5652 AJ
Stad:EINDHOVEN
Website:Dutch Bakery

Deel dit bedrijf