Mix International

Factsheet

Kernactiviteiten:
Mix International BV is een onafhankelijk, gespecialiseerd bedrijf in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige voer voor bedrijven, zowel voor noten, sport en gezelschapsdieren. Het is een bedrijf dat zich richt op Private Label-producten. In overleg met hun klanten maken ze een geschikt product voor bijna elk dier. Door de kennis, ervaring en hoge kwaliteitseisen zijn ze de beste partner in het ontwikkelen van je eigen dierenvoeding. Van Eco, Premium tot Super Premium.
Kennisgebieden:
De fabriek van Mix international is zo ingericht dat we aan alle wensen van klanten kunnen voldoen. Mix International heeft twee strikt gescheiden afdelingen voor het mengen en verpakken van uw diervoeders. Een afdeling voor het mengen van grondstoffen van dierlijke oorsprong en een afdeling voor niet-dierlijke grondstoffen.

Ze wegen de producten automatisch en zeer zorgvuldig, zodat de partijen dezelfde samenstelling hebben. Scheiding en verontreiniging van grondstoffen wordt geminimaliseerd.

De moderne menginstallatie van Mix International garandeert een productie van zeer hoge kwaliteit, waarbij zorgvuldig handelen hun eerste prioriteit is.

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Mix International biedt een totaalconcept voor dierenvoeding in hun faciliteit van 6000 m² waarin ze uw product opslaan, produceren en verpakken. Ze zijn in staat om hoge kwaliteit te leveren en kunnen kiezen uit een grote voorraad grondstoffen. Deze grondstoffen worden met de grootste zorg ingekocht en verwerkt. Voor het mengen en verpakken van diervoeders heeft Mix International twee strikt gescheiden afdelingen. Een sectie voor diervoeders met grondstoffen van dierlijke eiwitten en een sectie voor producten die geen vlees en beendermeel bevatten. Vervuiling is voorkomen. Het GMP + -certificaat garandeert de kwaliteitsproducten die ze produceren. Al hun feeds zijn opgesteld in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen.

In de loop der jaren bleek Mix International een betrouwbare partner te zijn. Door hun ruime opslagcapaciteit en aangepast feed-aanbod, zijn ze in staat om snelle, flexibele en kosteneffectieve producten aan te bieden. Mix International heeft geen eigen merken en produceert alleen Private Label. Ze zijn dus nooit een concurrent van uw klanten en ze kunnen altijd een product leveren dat hun klanten willen!
Een product dat wordt geproduceerd, moet natuurlijk ook worden verpakt. Bij Mix International doen ze dit graag. Ze verpakken tegen concurrerende tarieven. Bovendien biedt Mix International de mogelijkheid tot co-packing. U levert uw producten aan hun en zij zorgen ervoor dat ze voor u worden verpakt.

Verpakkingsopties zijn: papieren zakken, folies, blokbodemverpakkingen, laminaatvloeren, Quattroseal, emmers, dozen, verpakkingen enz. Ook voor het sluiten van de containers bieden zij verschillende opties. Ze kunnen de verpakkingen afsluiten, naaien of naaien met creb.

Adresgegevens

Adres:Kanaaldijk Noord 13
Postcode:5711 CS
Stad:SOMEREN
Land:NL

Deel dit bedrijf