Factsheet

Kernactiviteiten:
Iedere dag zijn ze meer dan alleen een zuivelbedrijf voor duizenden mensen. Voor de boeren, de medewerkers, de gemeenschappen waarin zij actief zijn, en de bedrijven waar ze mee werken betekent FrieslandCampina meer. Voor hen gaat het niet alleen over wat ze doen, maar wie ze zijn. Aangezien ze werkzaam zijn in zeer concurrerende markten, moeten ze slim zijn en op hetzelfde moment, een zorgvuldige afweging maken betreffende alle bedrijfsprocessen. Ze zijn uniek omdat de leveranciers, de boeren, ook de eigenaren zijn. Aangezien Friesland Campina de volledige supply chain van gras tot glas garanderen beheren garanderen we hoge kwaliteit van al onze producten.
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging van Friesland Campina bevindt zich in Amersfoort.
Aantal vestigingen:
FrieslandCampina heeft vestigingen in 33 landen met ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. De activiteiten van FrieslandCampina zijn onderverdeeld in vijf marktgeoriënteerde business groups:FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa
Bedrijfsfilm:

Informatie

Visie:
Het doen van eerlijke handelspraktijken en het hebben van een duurzame visie voor de toekomst van het bedrijf en de boeren zijn fundamentele elementen van het DNA. Of het nu een Vietnamese eigenaar van de boerderij proberen om een ​​zuivel bedrijf te laten groeien, of het trainen van een Nigeriaanse boer op goede zuivel praktijken, Friesland campina verliest nooit de mensen die zijj dienen uit het oog.

Het doel ‘Nourishing by nature’ begeleidt onze zakelijke beslissingen. Ze zorgen ervoor dat het werk iedere dag wordt gedaan en ze begrijpen dat hoe en wat ze iedere dag doen van invloed is op het grotere plaatje. Ze zijn altijd bezig met het toevoegen van waarde voor een beter leven voor onze leden-melkveehouders en dat is waarom ze iedere dag een beetje beter moeten worden.

Adresgegevens

Adres:Stationsplein 4
Postcode:3818 LE
Stad: AMERSFOORT
Land:NL

Deel dit bedrijf