Factsheet

Kernactiviteiten:
Holbox is dé innovator op de Europese displaymarkt. Ze maken POS displays die toonaangevend en vaak revolutionair zijn. Daarnaast combineren ze creativiteit met maximale leveringssnelheid en -betrouwbaarheid, waarbij ze de duurzaamheid van het product niet uit het oog verliezen. Hun displays worden gemaakt van kartonsoorten die onder andere het FSC® keurmerk en het PEFC-certificaat dragen.
P.O.S. PAKKET

Naast displays verzorgen ze ook uw complete P.O.S. pakket. Niet alleen displays zorgen voor een hoge attentiewaarde, maar ook showcards, posters, banners en schapaankleding trekken aandacht van de klant.
Hoofdvestiging Nederland:
Vanuit de centrale locatie in Echt (NL), de productielocatie in het Poolse Gliwice en verkoopkantoren in Duitsland, België en Frankrijk bedient Holbox met ruim 400 medewerkers de Europese markt.
Aantal vestigingen:
5
Aantal medewerkers nationaal:
400
Vestigingen nationaal + internationaal:
Polen, Duitsland, België en Frankrijk
Werkgebied:
Kartonnage en papier
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Holbox is in 1976 opgericht door Jan Hol die van oorsprong scheepswerktuigkundige is. Na een aantal jaren te hebben gevaren, vond hij zijn toekomst aan wal, waar hij begon met een eenmansbedrijf in bruine dozen. Een aantal jaren later startte hij met de productie van displays.

Inmiddels zijn we ruim 40 jaar verder en heeft Holbox kunnen uitgroeien tot een volwaardige partner voor gerenommeerde bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich op een ideale uitvalsbasis in Echt, van waaruit België en Duitsland gemakkelijk te bereiken zijn. Holbox verzorgt het complete traject voor al het point of sale materiaal, van de eerste schets tot en met de productie, het verpakken en verzenden van het product. Door het succes is dit uitgegroeid tot drie afzonderlijke takken: display, packaging en P.O.S pakket, waarbij het ontwerpen en produceren van de displays de core business is. Heden ten dagen wordt het bedrijf nog steeds met veel plezier en passie gerund door de familie
Door de jaren heen heeft Holbox zich ontwikkeld tot een volwaardige partner die het complete traject voor al het point of sale materiaal verzorgt. Alle fasen van het productieproces worden in huis uitgevoerd. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op veranderingen en wijzigingen en kan er een snelle levertijd gegarandeerd worden.
Visie:
Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn belangrijke kernwoorden voor Holbox. Deze kernwoorden komen tot uiting in machines en producten die behoren tot de meest moderne en uitgebreide. Natuurlijk alles met in achtneming van onze zorg voor het milieu.

Adresgegevens

Adres:Loperweg 8
Postcode:6101AE
Stad:ECHT
Land:NL
Website:Holbox BV

Deel dit bedrijf