Basisoperator Vapro (niveau 1)

Op de productieafdeling moet je complexe installaties besturen, specifieke processen beheersen en problemen zelfstandig oplossen. Je controleert, stuurt aan en grijpt in als er iets fout dreigt te gaan. De Vapro basis opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van deze functie. Ook een Vapro werkplekanalyse (WPA) is onderdeel hiervan. Wat je leert, is direct toepasbaar in de praktijk.

operator controleert een productielijn

Voor wie?

Deze opleiding is bestemd voor iedereen in het productieproces die een uitvoerende taak vervult in de (proces)industrie, zoals een productiemedewerker, assistent-operator en machinebeheerder.

Waarom

Als basis operator moet je de werkplek van binnen en van buiten kennen. Behalve het bedienen van machines moet je ook bepaalde onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Deze opleiding met theorie en veel praktijkvoorbeelden helpt je hiermee op weg. Er is aandacht voor procestechniek en onderhoud, bediening van de apparatuur, veiligheid en milieu.

Resultaat

Deze in company opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding bent u in staat met de verkregen kennis en vaardigheden uw werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Hebben we je interesse gewekt?

Onze incompany opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding ben je in staat met de verkregen kennis en vaardigheden je werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!