Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken in de procestechniek?
/_images_upload/_tn_0fe4c88f3abf8b9f.jpg
Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Basisoperator

Op de productieafdeling moet u complexe installaties besturen, specifieke processen beheersen en problemen zelfstandig oplossen. U controleert, stuurt en grijpt in als er iets fout dreigt te gaan. Deze opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van deze functie. Aan de basis staat mede een VAPRO werkplekanalyse (WPA). Wat u leert, is direct toepasbaar in de praktijk.

Voor wie?

Deze opleiding is bestemd voor iedereen in het productieproces die een uitvoerende taak vervult in de (proces)industrie, zoals een productiemedewerker, assistent-operator en machinebeheerder.

Waarom

Als basis operator moet u de werkplek van binnen en van buiten kennen. Behalve het bedienen van machines moet u ook bepaalde onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Deze opleiding met theorie en veel praktijkvoorbeelden helpt u hiermee op weg. Er is aandacht voor procestechniek en onderhoud, bediening van de apparatuur, veiligheid en milieu.

Resultaat

Deze in company opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding bent u in staat met de verkregen kennis en vaardigheden uw werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Geïnteresseerd in een leer- werktraject?