Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken in de procestechniek?
/_images_upload/_tn_0fe4c88f3abf8b9f.jpg
Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Operator A / Vapro A

Bewaken, controleren en beheersen van het productieproces, op een veilige en milieuvriendelijke manier. Dat zijn uw kerntaken. De machines moeten optimaal inzetbaar zijn, en als er iets misgaat heeft u een oplossing. Om uw deskundigheid en vaardigheden op dit gebied te verbeteren, biedt CBT de opleiding voor Procesoperator A volgens het VAPRO-model waarbij de werkplekanalyse (WPA) centraal staat. Deze WPA is divers toepasbaar en brengt competenties in kaart.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die zelfstandig machines en installaties bedienen, regelen en bewaken. Ook verrichten ze klein onderhoud en brengen ze verslag uit over het procesverloop.

Waarom

Een procesoperator A moet deskundig zijn op het gebied van machinebediening en proceskennis. Hij moet zelfstandig een machine kunnen bedienen en eenvoudige verstoringen in het proces kunnen oplossen. Hierbij dient hij rekening te houden met aspecten als kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Een zeer veelzijdig eisenpakket.

Resultaat

De 2-jarige in company opleiding kenmerkt zich door veel praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop bent u in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces.

Geïnteresseerd in een leer- werktraject?

Op zoek naar operator vacatures?

Kijk hier voor een baan als procesoperator.