Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken in de procestechniek?
/_images_upload/_tn_0fe4c88f3abf8b9f.jpg
Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Operator B / Vapro B

Allround, dat moet u zijn als Procesoperator. Niet alleen het productieproces optimaal organiseren, maar ook factoren als kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu continu screenen en collega-operators begeleiden. Deze opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van uw functie en wordt ingericht volgens het VAPRO-model waarbij de werkplekanalyse (WPA) centraal staat.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die zelfstandig productieprocessen bewaken en regelen. Ook verrichten ze klein onderhoud en doen ze verslag over het procesverloop.

Waarom

Een allround operator moet deskundig zijn op het gebied van machinebediening en proceskennis. Zelfstandig een machine kunnen bedienen, verstoringen in het proces kunnen oplossen en ondersteuning verlenen aan operators. Werkzaamheden die kennis, ervaring en vakmanschap vereisen.

Resultaat

Deze in company opleiding kenmerkt zich door praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding bent u in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces. Daarnaast bent u vaardig geworden in de begeleiding van de operators.

Geïnteresseerd in een leer- werktraject?

Op zoek naar operator vacatures?

Kijk hier als je op zoek bent naar een baan als proces operator.