Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken in de procestechniek?
/_images_upload/_tn_0fe4c88f3abf8b9f.jpg
Hét platform voor vacatures in de procestechniek!

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Operator C / Vapro C

Kwaliteit, Arbo, veiligheid en milieu. Belangrijke aspecten die komen kijken bij het controleren en coördineren van het productieproces. Maar als procesoperator bent u ook degene die knelpunten signaleert en procesverbeteringen voorstelt. Een zeer veelzijdige baan met een stevig eisenpakket. Deze opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van deze functie en wordt ingericht volgens het VAPRO-model.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die installaties bedienen en bewaken waarmee omvangrijke en gecompliceerde procesbewerkingen worden uitgevoerd.

Waarom

Een leidinggevend operator moet een hoge mate van deskundigheid bezitten om de complexe omgeving waarin hij werkzaam is, te beheren en te beheersen. Hij moet zelfstandig een machine kunnen bedienen, verstoringen in het proces kunnen oplossen en processen kunnen inrichten ten behoeve van optimalisatie. Daarnaast dient hij of zij ondersteuning te verlenen aan (allround) operators.

Resultaat

Bij deze in company opleiding staat de onderzoeksopdracht gericht op het eigen proces centraal. Na afloop van de opleiding is de deelnemer in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces. Daarnaast is hij in staat sturing te geven aan (allround) operators.

Geïnteresseerd in een leer- werktraject?

Op zoek naar operator vacatures?

Kijk hier als je wilt werken als operator.