Operator A - Vapro A (niveau 2)

Bewaken, controleren en beheersen van het productieproces, op een veilige en milieuvriendelijke manier. Dat zijn je kerntaken. De machines moeten optimaal inzetbaar zijn, en als er iets misgaat heb jij een oplossing. Om je deskundigheid en vaardigheden op dit gebied te verbeteren, biedt CBT de opleiding voor Procesoperator A volgens het Vapro-model waarbij de werkplekanalyse (WPA) centraal staat. Deze WPA is divers toepasbaar en brengt competenties in kaart.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die zelfstandig machines en installaties bedienen, regelen en bewaken. Ook verrichten ze klein onderhoud en brengen ze verslag uit over het procesverloop.

Waarom

Een procesoperator A moet deskundig zijn op het gebied van machinebediening en proceskennis. Hij moet zelfstandig een machine kunnen bedienen en eenvoudige verstoringen in het proces kunnen oplossen. Hierbij dient hij rekening te houden met aspecten als kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Een zeer veelzijdig eisenpakket.

Resultaat

De 2-jarige incompany opleiding kenmerkt zich door veel praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop ben je in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces.

Hebben we je interesse gewekt voor de opleiding VAPRO A?

Onze incompany opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding ben je in staat met de verkregen kennis en vaardigheden je werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!