Operator B - Vapro B (niveau 3)

Allround, dat moet je zijn als Procesoperator. Niet alleen het productieproces optimaal organiseren, maar ook factoren als kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu continu screenen en collega-operators begeleiden. Deze opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van jouw functie en wordt ingericht volgens het Vapor-model waarbij de werkplekanalyse (WPA) centraal staat.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die zelfstandig productieprocessen bewaken en regelen. Ook verrichten ze klein onderhoud en doen ze verslag over het procesverloop.

Waarom

Een allround operator moet deskundig zijn op het gebied van machinebediening en proceskennis. Zelfstandig een machine kunnen bedienen, verstoringen in het proces kunnen oplossen en ondersteuning verlenen aan operators. Werkzaamheden die kennis, ervaring en vakmanschap vereisen.

Resultaat

Deze incompany opleiding kenmerkt zich door praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding ben je in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces. Daarnaast ben je vaardig geworden in de begeleiding van de operators.

Hebben we je interesse gewekt voor de opleiding VAPRO B?

Onze incompany opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding ben je in staat met de verkregen kennis en vaardigheden je werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!