Operator C - Vapro C (niveau 4)

Kwaliteit, Arbo, veiligheid en milieu. Belangrijke aspecten die komen kijken bij het controleren en coördineren van het productieproces. Maar als procesoperator ben je ook degene die knelpunten signaleert en procesverbeteringen voorstelt. Een zeer veelzijdige baan met een stevig eisenpakket. Deze opleiding geeft een solide basis voor het succesvol invullen van deze functie en wordt ingericht volgens het Vapro-model.

operator controleert een productielijn

Voor wie?

Deze training is bestemd voor operators en technici die installaties bedienen en bewaken, waarmee omvangrijke en gecompliceerde procesbewerkingen worden uitgevoerd.

Waarom

Een leidinggevend operator moet een hoge mate van deskundigheid bezitten om de complexe omgeving waarin hij werkt te beheren en te beheersen. Je moet zelfstandig een machine kunnen bedienen, verstoringen in het proces kunnen oplossen en processen kunnen inrichten ten behoeve van optimalisatie. Daarnaast dien je als operator C ondersteuning te verlenen aan (allround) operators.

Resultaat

Bij deze incompany opleiding staat de onderzoeksopdracht gericht op het eigen proces centraal. Na afloop van de opleiding ben je in staat het productieproces optimaal te organiseren en zelfstandig beslissingen te nemen bij verstoringen in het proces. Daarnaast is ben je in staat sturing te geven aan (allround) operators.

Hebben we je interesse gewekt voor de opleiding Vapro C?

Onze incompany opleiding kenmerkt zich door een interactieve manier van trainen en workshops. Na afloop van de opleiding ben je in staat met de verkregen kennis en vaardigheden je werkzaamheden nog beter en op een veilige manier uit te voeren.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!