Jij wilt je ontwikkelen en meer geld verdienen? Wij regelen het voor je!

Bij Procestechniek.nl kom jij altijd op nummer 1! Jij wilt toch ook…

 • Uitstekend verdienen (tot wel € 4.000 P/M)
 • Lekkere werktijden bij prachtige bedrijven
 • De volgende stap in jouw carrière
 • Een eigen coach die jou persoonlijk helpt
 • Meer vrijheid en eigen invulling geven aan je baan

Maar dat niet alleen. Ons team staat voor je klaar om op zoek te gaan naar een baan die beter bij je past.

Ervaren procesoperator

"Mijn Duitse collega’s zijn niet alleen attent, ze hebben ook een geweldig gevoel voor humor dat elke dag voor een lach zorgt. Wat me het meest verbaasde, was hoe stipt iedereen hier is en hoe nauwkeurig afspraken worden nageleefd."

Maaike

HR manager

Bij Procestechniek.nl ben je geen nummer. De sfeer is down-to-earth en informeel: ze zeggen waar het op staat en zijn eerlijk. Dat is zo fijn om mee samen te werken. Met hun persoonlijk aanpak zorgen ze ervoor dat je terecht komt op een werkplek die bij je past. Procestechniek.nl is uniek in deze werkwijze en omgang, ik kan een samenwerking echt iedereen aanraden.

portretfoto van Dani

Dani Veliqi

Procesoperator bij Peak Nijverdal

“De procestechniek is een goede keuze geweest. Kijk maar eens naar het tekort aan goed personeel. Ik zou iedereen aanraden om het te proberen, zelfs als je geen ervaring hebt. De voordelen van werken in een 5-ploegendienst, zoals een lekker salaris en veel vrije tijd, maken het voor mij echt een goede keuze.”

Enes

Operator bij Teva

Super tevreden over Procestechniek, persoon wordt door hun echt op de eerste plaats gezet.
Door hun nu echt op mijn plek!
Uiteindelijk nu in vaste dienst, waarvoor dank !!!

portretfoto van Raymond

Raimond Lakerink

”Via een oud collega ben ik in contact gekomen met Tim van der Laan. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en Tim wist mij daar heel goed mee te helpen. Ik heb nu een top baan met genoeg uitdagingen en het contact met Tim was heel prettig en laag drempelig.”

Diejenco Akkerman

Allround Operator bij Starbucks

Super bedrijf die echt wat voor je doet en ook actief zoekt en contact met je onderhoud
Zeer goede ervaring mee en ik zal Procestecniek.nl ook zeker aanbevelen in mijn netwerk.

portretfoto van Eddie

Eddie Jongman

procesoperator

“Ja! Ik zou procestechniek.nl absoluut aanbevelen. Het contact is laagdrempelig. Ronald communiceert snel en komt altijd zijn afspraken na. Hij voegt daad bij woord. Daarnaast zijn het echte professionals: ze weten precies hoe het werken in de procestechniek is, wat mijn werk inhoudt en wat er speelt bij de bedrijven in de regio. Ronald is echt voor mij aan de slag gegaan. Ik ben ook benaderd door andere partijen, maar al gelijk schemerde door dat zij geen feeling hebben met de procestechniek. Die heb ik dan ook snel afgewimpeld. Ook andere operators beveel ik Procestechniek.nl aan.”

Harold

Procesoperator

“Ik vind het leuk om te werken in de productie omdat het een leuke, afwisselende en praktische baan is. Ik zie direct het resultaat van mijn werk en krijg waardering voor wat ik doe. Ik leer ook elke dag nieuwe dingen en kan mezelf verbeteren door de feedback die ik krijg of door trainingen te volgen.”

Mark

Productiemedewerker

”Nadat mijn oude werkgever besloot de fabriek te sluiten, moest ik op zoek naar werk. Ik heb een aantal sollicitaties gehad, waarbij ik de klik niet voelde. Toen ik Tim sprak over Starbucks werd ik erg enthousiast. We hebben het gehad over wat mijn wensen zijn, wat het bedrijf mij biedt en wat Starbucks inhoudt. Hierna had ik een sollicitatiegesprek. Het gesprek verliep ook erg goed. Ik voelde bij Starbucks een klik die ik bij andere bedrijven niet voelde.
Na mijn sollicitatie, op de tweede afspraak, ben ik rondgeleid door de fabriek. Het personeel was erg vriendelijk en professioneel.
Ik ben altijd al benieuwd geweest naar het bedrijf Starbucks en nu werk ik er zelf. Ik vind het een ideaal bedrijf om bij te werken.”

Ali Ugullu

Allround Operator bij Starbucks

Met dank aan de inzet en kunde van Procestechniek.nl werk ik al vier jaar met plezier als procesoperator bij TKF. Ze hebben een fijne werkwijze en het contact met Ingmar en Ronald heb ik als heel prettig ervaren. Collega's zou ik Procestechniek.nl zeker aanraden, ze regelen zonder twijfel een goede baan voor je!

Joske Poorthuis

Procesoperator bij TKF

Als ik hoor dat mensen op zoek zijn naar werk, zeg ik altijd: “Ga eens bij Procestechniek.nl kijken. Zij kunnen je zeker helpen.” “Ze zijn echt goed voor je, ik ben echt blij met ze. Ze staan je altijd bij, je kan ze alles altijd vragen.” Jaren geleden is ze eens via een ander uitzendbureau aan het werk geweest, maar daar was het contact veel minder persoonlijk. “Bij Procestechniek doen ze moeite voor je, ze denken echt met je mee!”

Bianca Jansen

Operator

7 redenen op Procestechniek.nl voor jou te laten werken

 • We hebben de meeste vacatures in de procestechniek van Nederland 
 • We werken met de mooiste bedrijven in de procestechniek
 • Wij focussen alleen op de procestechniek, wij zijn gesprekspartner op niveau
 • We zijn niet gefocust op het direct koppelen van werkgever aan werknemer, maar zijn er voor jou en zoeken een baan die bij jou past
 • Jij als kandidaat bent onze klant
 • We zijn er voor je: ook na het vinden van een nieuwe baan
 • Wij richten ons alleen op vaste banen, zo krijg jij zekerheid te kunnen groeien bij jouw toekomstig werkgever
Het team van Procestechniek.nl

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op! Je krijgt van ons een gratis loopbaan-consult waarbij we jouw wensen en ambities in kaart brengen. Zo vinden wij de perfecte job voor jou!

Yaël Bos – Recruiter regio Noord-Holland en gangmaker bij Procestechniek.nl

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!