Ellemijn Pape

Ellemijn is de spil van procestechniek. Wil je iets weten? Vraag Ellemijn! Collega’s omschrijven Ellemijn als een gezellige en spontane collega die altijd vrolijk en goed georganiseerd is.

Bel Ellemijn rechtstreeks op: 06-23494951
of mail naar ellemijn@procestechniek.nl

Over Ellemijn

Ik ben Ellemijn en ben ik Office Manager bij Procestechniek.nl. In juli 2017 begon ik bij Procestechniek.nl als stagiaire. Ik studeerde voor Juridische medewerker HRM. Nadat ik mijn stage en opleiding had afgerond kreeg ik een contract aangeboden om bij Procestechniek.nl te komen werken. Ik ben toen begonnen als consultant voor Noord-Brabant. Tegenwoordig ben ik Office Manager.

Het leukste aan mijn werk bij Procestechniek.nl vind ik dat geen dag hetzelfde is. Ik heb veel contact met verschillende mensen en daarnaast is het team heel erg leuk. Ik zorg er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en het voelt goed als dat lukt. Voorbereidingen voor grote projecten kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Als ik niet aan het werk ben spreek ik graag af met vrienden, vriendinnen of familie. We gaan dan lekker de stad in om te winkelen of een terrasje te pakken. Of we bezoeken een festival. Voor een feestje ben ik altijd wel in, daar kun je mij ’s nachts gerust voor wakker maken.

Procestechniek.nl heeft een topteam! We staan allemaal open voor een grapje maar kunnen zeker ook hard werken. De sfeer is fijn en iedereen kan goed overweg met elkaar. Samen werken we hard om onze kandidaten op hun plek terecht te laten komen.

Neem contact op met Ellemijn

Heb je een vraag aan Ellemijn of wil je haar gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Ellemijn graag wil spreken en zij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!