Ingmar Gerritsjans

Ingmar heeft samen met Tim Procestechniek.nl opgericht. Volgens collega’s loopt hij de hele dag rond en is hij altijd goed op hoogte van wat er speelt.

Bel Ingmar rechtstreek op: 06-20737125
of mail naar ingmar@procestechniek.nl

Ingmar

Over Ingmar

Ik ben Ingmar en samen met Tim Kienhuis de eigenaar van Procestechniek.nl. Ik houd mij met name bezig met de operationele aansturing binnen Procestechniek.nl. Tim en ik gaan al een tijdje samen terug. Voordat we Procestechniek.nl oprichtte werkte we samen bij Adecco.

Het leukste aan mijn werk bij Procestechniek.nl vind ik dat je nooit weet wat de dag brengt. Iedere dag kom ik weer in contact met andere mensen. Ik vind het mooi om vraag en aanbod binnen de procestechniek bij elkaar te brengen. Hier werken we met z’n allen hard aan middels ons platform Procestechniek.nl.

Als ik niet aan het werk ben bezoek ik graag een festival. Daar kun je mij ’s nachts voor wakker maken, een gezellig festival sla ik echt nooit af! Als er geen festival op de planning staat ga ik graag een hapje buiten de deur eten, naar de bioscoop of bezoek ik een concert. Kortom, ik onderneem graag wat in mijn vrije tijd! Een goede discussie zal ik ook nooit afslaan. Maar het belangrijkste vind ik mijn familie. Elke dag ben ik trots op mijn kinderen en hoe goed het met ze gaat.

Procestechniek is een hecht team en iedereen heeft een eigen kracht. Zo werken we met z’n allen goed samen. Ik merk bij iedereen een enorme drive om samen tot succes te komen, we zijn echt een goed op elkaar ingespeeld team.

Neem contact op met Ingmar

Heb je een vraag aan Ingmar of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Ingmar graag wilt spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!