Ronald Kranenberg

Ronald is senior consultant en vestigingsverantwoordelijke in Hengelo. Collega’s beschrijven hem als een pietje-precies: hij heeft altijd alles tot in de puntjes geregeld.

Bel Ronald rechtstreeks op: 06-30487285
of mail naar: ronald@procestechniek.nl

Ronald

Over Ronald

Ik ben Ronald en ik ben Recruitment Business Partner bij Procestechniek.nl. Daarnaast ben ik vestigingsverantwoordelijke in Hengelo. In deze rol bouw ik graag een zelfstandig werkend team, die het leuk vinden om te ondernemen binnen onze organisatie. Mijn doel is om iedereen vanuit hun kracht te laten opereren. Iets wat je ook terugziet in mijn stijl van matchen. Tijdens het zoeken van de juiste match, kijk ik altijd naar de toekomst en niet zo zeer naar het verleden. Dit betekent dat ik samen met jou het proces ga analyseren en vanaf dit startpunt op zoek ga.

In 2016 ben ik bij Procestechniek.nl terecht gekomen in de rol van junior recruiter en vanuit daar doorgegroeid. Hiervoor werkte ik als technisch accountmanager voor de Mirari group, een groothandel in specialistische producten voor de bouw en industrie.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en probeer ik als vader zoveel mogelijke leuke activiteiten te ondernemen met mijn zoontje van 4 jaar. Verder is er altijd wel een klus in en om het huis waar mijn aandacht naartoe gaat. Als het even kan ben ik bij familie en vrienden voor een leuke dag of avond.

Het leuke van werken bij Procestechniek.nl is dat we als team te werk gaan en naast het harde werk er ook altijd wel ruimte is voor een grapje of dolletje.

Neem contact op met Ronald

Heb je een vraag aan Ronald of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld zijn naam en hij neemt contact met je op! Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!