Tim Kienhuis

Tim heeft samen met Ingmar Procestechniek.nl opgericht. Volgens collega’s zit hij altijd boordevol goede ideeën en staat hij iedereen altijd bij met goed advies.

Bel Tim Kienhuis rechtstreeks op: 06-20737292
of mail naar: info@procestechniek.nl

Tim Kienhuis

Over Tim

Ik ben Tim en samen met Ingmar Gerritjans de eigenaar van  Procestechniek.nl. Ik houd mij bezig met alle lopende zaken binnen Procestechniek.nl, echt een allrounder. Ik ben er voor het personeel, het binnen halen van de klanten. Maar de taak die mij het meest aan het hart gaat is zorgen dat iedereen bij zichzelf kan blijven en doen wat ze leuk vinden. Zo houd ik de sfeer binnen het team goed en dat vind ik heel erg belangrijk!

Na mijn opleiding P&O ben ik terecht gekomen in de wereld van recruitment. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid bij Adecco tot vestigingsmanager. Bij Adecco leerde ik Ingmar ook kennen. Mijn samenwerking met Ingmar begon met een regulier uitzendbureau, wat we later toegespitst hebben op de procestechniek. Zo hebben we ons weten te onderscheiden van onze concurrenten.

Het leukste aan mijn werk bij Procestechniek.nl vind ik het in de keuken kijken bij bedrijven in de procestechniek. Ik vind het heel erg leuk en interessant om te zien hoe de processen verlopen. En daarnaast is geen dag hetzelfde.

Voor een biertje met vrienden kun je mij ’s nachts wakker maken. Ik ben trots op mijn gezin en collega’s en wat we met zijn allen neerzetten. In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Ik voetbal of zit op de mountainbike.

Neem contact op met Tim

Heb je een vraag aan Tim of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Tim graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!