Tim van der Laan

Tim werkt sinds april 2020 bij Procestechniek.nl en voelt zich er helemaal thuis. Collega’s omschrijven hem als een altijd goed gehumeurde en gezellige collega bij wie je altijd terecht kan.

Over Tim

Ik ben Tim en ik werk als consultant bij Procestechniek.nl. Ik ben hier terecht gekomen via een bijeenkomst op het ROC van Twente. Ik was hierbij aanwezig om een stagiaire te werven voor mijn vorige werkgever. Ik kwam hier Tim Kienhuis tegen en zo is het balletje gaan rollen.

Het vinden van de juiste match  en het contact met de bedrijven en de kandidaten is wat mijn werk bij Procestechniek.nl zo leuk maakt. En de goede en leuke sfeer tussen collega’s onderling helpt natuurlijk ook mee! Verder kan ik hier veel leren van mijn collega’s. Stuk voor stuk zijn het allemaal toppers.

Als ik niet aan het werk ben sport ik. Ik voetbal, fitness of doe aan trialcrossen. Met andere woorden, ik ben graag actief! Daarnaast onderneem ik ook graag leuke dingen met familie en vrienden. En voor een leuk feestje ben ik altijd wel te porren.

Neem contact op met Tim

Heb je een vraag aan Tim of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Ingmar graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!