Timothy van 't Hoff

Timothy is vestigingsmanager van de Procestechniek.nl-locatie in Maastricht. Collega’s omschrijven hem als leergierig en iemand met de kracht om te verbinden.

Je kunt Timothy rechtstreeks bereiken op: 06-15486346
of mail naar timothy@procestechniek.nl

Over Timothy

Ik ben Timothy en sinds 1,5 jaar ben ik verantwoordelijk voor de vestiging van Procestechniek.nl in Maastricht. Ik heb hiervoor altijd in de arbeidsbemiddeling gewerkt, ruim 8 jaar. Hiervan werkte ik de laatste 4 jaar enkel binnen de procestechniek.

Ik ben door Tim Kienhuis benaderd om de vestiging in Maastricht te openen. Dit was voor mij een unieke kans, die ik met beide handen heb aangegrepen. Vanuit hier bedien ik de regio Limburg en Noord-Brabant.

Als ik niet aan het werk ben wandel ik graag met onze husky. Ik kook ook graag voor vrienden en familie of speel een spelletje. Rummikub is een favoriet! Maar ik kan ook uren Netflix-series kijken, heerlijk. Er is overigens niks waar jij mij ’s nachts wakker voor mag maken; een goede nachtrust staat bij mij hoog op de prioriteiten lijst. Zodra je mij wakker maakt om welke reden dan ook, dan kan ik behoorlijk chagrijnig zijn.

Omdat ik de vestiging in Maastricht run zie ik de rest van team-Procestechniek.nl slechts 1 of 2 keer per jaar. We hebben wel wekelijks contact met een call van ongeveer een uur. Iedereen is leuk als ik ze spreek!

Neem contact op met Timothy

Heb je een vraag voor Timothy of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Timothy wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!