Yael Bos

Oud horeca-man Yael maakte de overstap naar Procestechniek.nl en zit helemaal op zijn plek. Collega’s omschrijven hem als een snelle leerling die zich het werk van de arbeidsbemiddeling snel eigen heeft gemaakt. Hij werkt als recruiter voor de regio Brabant. Maar als hobby vind je hem ook nog wel eens terug achter bar.

Bel Yael rechtstreeks op: 06-51695375
of mail naar: yael@procestechniek.nl

portretfoto van Yael

Over Yael

Mijn naam is Yael en ik ben recruiter bij Procestechniek.nl in de regio Brabant. Voordat ik bij Procestechniek.nl kwam werkte ik in de horeca. Iets heel anders dus! Dit doe ik nog steeds graag als hobby en voor mijzelf uiteraard. Niemand schenkt mijn drinken beter in dan ikzelf.

Het mooiste aan mijn werk bij Procestechniek.nl vind ik de bijdrage die ik kan leveren aan de kandidaten. Als recruiter help ik ze met een belangrijke stap. Ook vind ik het contact met zo veel verschillende mensen fijn.

Buiten kantoortijd (of soms tijdens) trap ik graag een balletje. Of ik schenk een whisky in met daarnaast een flink stuk chocola, daar kan ik echt van genieten. Helemaal als er echt goede muziek gedraaid wordt. Verder ben ik druk in de weer met mijn nieuwbouwwoning. Toen deze opgeleverd werd moest er nog veel aan gedaan worden. Ik heb zelf de handen uit de mouwen gestoken en het resultaat mag er zijn. Dat geeft een voldaan gevoel!

Procestechniek.nl heeft een hecht team en iedereen zit barstensvol energie. De enige dag floreert de een meer dan de ander en zo zetten we samen iedere dag een topprestatie neer.

Neem contact op met Yael

Heb je een vraag aan Yael of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Yael graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!