Verhaal

Procestechniek.nl helpt bij het invullen van vacatures in een krappe arbeidsmarkt

kantoor Uzin Utz: procestechniek helpt bij het invullen van vacatures in een krappe arbeidsmarkt
kantoor Uzin Utz: procestechniek helpt bij het invullen van vacatures in een krappe arbeidsmarkt

Als interim HR Business Partner moet Frederique Prins van Liefre Aanvullend HRM snel kunnen schakelen. In Procestechniek.nl heeft ze daarin een perfecte partner gevonden.

“De markt is krap en dan moet je breder gaan kijken. Procestechniek luistert goed naar de vraag van de organisatie en levert, ondanks de krappe markt, snel, goed opgeleide kandidaten. Ze gaan het gesprek aan met potentiële kandidaten en ze zijn kritisch. Zo zorgen ze ervoor dat de juiste personen aan de organisatie gekoppeld worden. Vanuit mijn ervaring met Procestechniek.nl voor verschillende bedrijven kan ik een samenwerking echt aanbevelen: de lijntjes zijn kort, ze reageren snel en ze leveren de juiste kandidaten.”

Frederique Prins – Liefre Aanvullend HRM

Liefre Aanvullend HRM kan worden ingeschakeld bij diverse HRM vraagstukken: Het ontwikkelen van (nieuw) HR-beleid en HR-instrumenten, het doorvoeren van reorganisaties en personeelsreducties, het opzetten en implementeren van een opleidingsprogramma, het verbeteren van administratieve HR-processen of voor tijdelijke vervanging. Zo heeft Frederique Prins o.a. samengewerkt met Procestechniek voor Uzin Utz.

Uzin Utz is een totaalaanbieder van vloersystemen. Zij bieden alle producten en technische kennis voor de installatie en renovatie van alle soorten vloeren.

Via Uzin Utz is Liefre in contact gekomen met Procestechniek. Procestechniek helpt Liefre met het oplossen van de volgende wervingsvraagstukken:

  • Het werven van medewerkers voor moeilijk invulbare en zeer technische vacatures
  • Het snel vervullen van openstaande vacatures in een krappe arbeidsmarkt
  • Het ondersteunen van het wervingsproces door gesprekken te voeren met potentiële kandidaten

Ook op zoek naar oplossingen voor uw wervingsuitdagingen?

Procestechniek denkt in oplossingen en helpt u graag!