Verhaal

Plukon pakt strategisch HR-beleid aan met kennis en advies van Procestechniek.nl

Procestechniek.nl helpt Plukon met strategisch HR-beleid met kennis en advies
Procestechniek.nl helpt Plukon met strategisch HR-beleid met kennis en advies

Procestechniek.nl is strategisch sparringpartner voor P&O van Plukon. Niet alleen vervult Procestechniek.nl allerlei verschillende vacatures binnen Plukon, ook is Procestechniek.nl sparringpartner voor de voering van het personeelsbeleid.

“Procestechniek is een verlengde van Plukon geworden als het gaat om het werven van technisch personeel. Zij hebben veel ervaring met het werven van het type mensen dat wij zoeken. Onze samenwerking is prettig, de adviezen van Procestechniek zijn nuchter, opbouwend en maken ons HR-beleid sterker. Wij maken graag gebruik van hun arbeidsmarktkennis en hun snelle aanpak bij recruitment.”
Anouk Spekenbrink

Plukon heeft pluimveeslachterijen en bewerkings- en verpakkingsfabrieken in Nederland en diverse andere Europese landen. Plukon heeft 27 vestigingen in 6 landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers. Er zijn prachtige kansen voor technici om aan het werk te gaan bij Plukon én om door te groeien.

Toch heeft Plukon uitdagingen bij het werven van de juiste mensen. Het aanbod technici die Plukon het liefst heeft is schaars: goed opgeleide en ervaren technici die heel graag in de pluimvee-industrie willen werken.

Iedereen is op zoek naar goed opgeleide en ervaren technici, waarvan ook hun pensioendatum het liefst nog ver in de toekomst ligt. Er is dus veel concurrentie. Daarnaast vormt ook het imago van werken in de pluimvee-industrie een extra uitdaging bij het werven van nieuw personeel. 

Procestechniek helpt Plukon door:

  • Het denken in oplossingen voor moeilijk vervulbare vacatures
  • Het werven van mensen op allerlei verschillende functies in de organisatie
  • Met advisering Plukon te helpen haar werkgeversmerk uit te bouwen

OOK OP ZOEK NAAR OPLOSSINGEN VOOR UW WERVINGSUITDAGINGEN?

Procestechniek denkt in oplossingen en helpt u graag!