3M

Toen Neil Armstrong op de maan liep, bestond een deel van zijn uitrusting uit 3M producten. Tegenwoordig zijn 3M-innovaties in bijna alle geledingen van het leven, werk, geneeskunde en technologie te vinden. Geen wonder dat 51 basistechnologieën, 8.100 onderzoekers en meer dan 117.000 geregistreerde patenten de knowhow bieden om voortdurend nieuwe en creatieve oplossingen te ontwikkelen: Innovatie uit overtuiging – voor onze klanten. Daarom investeren we jaarlijks meer dan een miljard dollar in onderzoek en ontwikkeling. Want alleen kennis, ervaring en interdisciplinair denken kunnen de hedendaagse uitdagende vraagstukken oplossen.

werken bij 3M - logo

Contact information

Adres: Tunnelweg 95
Postcode: 6468 EJ
Stad: Kerkrade
Land: Nederland
Website: 3M Nederland

Meer over 3M

Hoofdvestiging
Saint Paul, Minnesota, Verenigde Staten
Andere vestigingen
Wereldwijd heeft 3M vestigingen in meer dan 70 landen
Medewerkers

+/- 7.857 medewerkers wereldwijd, waarvan +/- 212 werkzaam bij 3M Nederland

Kennisgebieden
  • Grondstoffen
  • Water
  • Energie en klimaat
  • Gezondheid & Veiligheid
  • Onderwijs en ontwikkeling

Organisatie en activiteiten

Meer dan een eeuw geleden begon 3M als een kleinschalige mijnbouwonderneming in Noord-Minnesota, toen Minnesota Mining and Manufacturing Company genoemd. Nu een wereldwijde krachtpatser, verbeteren hun producten het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.

Maar ons succes en lange levensduur waren vanaf het begin niet duidelijk. We hebben het geprobeerd. We hebben gefaald. We hebben iets nieuws geprobeerd. Herhaal cyclus. Innovatie en doorzettingsvermogen hebben de oprichters gedreven en het blijft vandaag 3Mers rijden.

Doelen stellen om te rijden. Duurzaamheid is bij 3M niets nieuws. Sinds 1990 bepalen we wereldwijde milieudoelen. Deze doelstellingen hebben de geschiedenis van het milieu drastisch verminderd, en hebben geholpen de ecologische voetafdruk drastisch te verminderen en hebben ons gevestigd als leider op het gebied van milieubeheer.

We zijn trots om verder te gaan dan de eigen activiteiten door ons meer te richten op het ondersteunen van de duurzaamheidsdoelen en behoeften van onze klanten en onze gemeenschappen. Hoewel we het belang erkennen van wat we doen in onze eigen activiteiten, en zullen we ons zo blijven verbeteren, zien we dat een veel grotere impact kan worden gerealiseerd wanneer we samenwerken om de uitdagingen die we in samenwerking met anderen tegenkomen, te begrijpen en te overwinnen.

Missie

Bij 3M innoveren we met doel. Ze stellen individuen in staat om problemen aan te pakken die ze willen beïnvloeden, en werken samen met hun klanten en gemeenschappen om gedeelde wereldwijde uitdagingen aan te gaan – waarde toevoegen aan zowel ons bedrijf als onze samenleving.

Vanaf dit jaar zullen alle nieuwe producten van 3M een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Dit betekent dat ze sociale of milieuproblemen aanpakken. Een belangrijke drijfveer achter die doelstelling is klanten helpen om hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Visie
3M staat wereldwijd voor inspirerende innovatie en het aanzetten tot vooruitgang en draagt tegelijkertijd bij aan reële mondiale duurzame ontwikkeling door middel van milieubescherming, zakelijke en sociale verantwoordelijkheid en economische vooruitgang. Wij passen onze wetenschap en innovatie toe om het leven van elke persoon overal ter wereld positief te beïnvloeden.

Werken bij 3M

Bij 3M voeren onze 91.000 medewerkers belangrijk werk uit, want onze wetenschappelijke kennis heeft een positieve invloed op de levens van mensen. Bij 3M maakt u deel uit van een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn compromisloze integriteit. U zult werken met intelligente en gemotiveerde mensen die beloond worden voor het uitdagende werk dat ze uitvoeren en dat hun kansen geeft om te leren en te groeien. Bij 3M zijn uw mogelijkheden eindeloos.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij 3M - logo

Contact information

Adres: Tunnelweg 95
Postcode: 6468 EJ
Stad: Kerkrade
Land: Nederland
Website: 3M Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel