Abbott

Met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie in de branche, is Abbott Biologicals BV een innovatieve speler die zich toelegt op het verbeteren van de gezondheidszorg wereldwijd.

 

Waarom werken bij Abbott?

  • Innovatie en Technologie: Bij Abbott kun je de nieuwste technologieën en innovatieve benaderingen in de procestechniek verkennen en ontwikkelen.
  • Wereldwijde Impact: Het werk bij Abbott draagt bij aan een betere gezondheid en welzijn van mensen over de hele wereld.
  • Carrièremogelijkheden: Het bedrijf biedt ruime groei- en ontwikkelingskansen voor haar medewerkers, met talloze mogelijkheden voor professionele groei.
  • Samenwerking en Teamgeest: Abbott bevordert een cultuur van samenwerking en teamgeest, waarbij medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen.
  • Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Het bedrijf heeft een sterke betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid, en moedigt medewerkers aan om deel te nemen aan deze initiatieven.
Abbott

Contact information

Adres: Veerweg 12
Postcode: 8121 AA
Stad: Olst
Land: Nederland
Website: Abbott

Meer over Abbott

Abbott in het kort

Hoofdvestiging Abbott BV
Hoofddorp
Nevenvestiging Abbott Biologicals BV
Olst
Kennisgebieden
  • Medische diagnostiek
  • Farmaceutische producten
  • Voeding
  • Moleculaire diagnostiek

Organisatie en activiteiten

Al meer dan 60 jaar helpt Abbott mensen in Nederland om gezonder te leven.

Zo’n 1950 medewerkers werken op 8 locaties in Nederland aan duurzame oplossingen voor unieke gezondheidsuitdagingen en produceren kwalitatief hoogwaardige producten.

Missie

De missie van Abbott is om hoogwaardige diagnostische testkits en farmaceutische producten te ontwikkelen en te produceren, die bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn wereldwijd. Ze streven naar continue verbetering en innovatie in alles wat ze doen. En ze zijn vastbesloten om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te vervullen door duurzaamheid en ethiek te bevorderen. Samen bouwen aan een gezondere toekomst.

Visie
De visie van Abbott is om leidend te zijn in de procestechniek en de gezondheidszorg te verbeteren door middel van innovatie, kwaliteit en toewijding aan patiënten en klanten.

Werken bij Abbott

Bij Abbott geloven ze in het aantrekken van getalenteerde individuen die hun passie voor procestechniek delen. De medewerkers zijn de drijvende kracht achter innovatie en groei. Als je bij Abbott komt werken, word je deel van een team dat voortdurend werkt aan het verbeteren van processen, het ontwikkelen van baanbrekende technologieën en het bijdragen aan een betere wereld. Sluit je aan bij Abbott en laat je talent floreren in een omgeving van uitdaging en samenwerking.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.