Ankerslot

Ankerslot is een fabrikant en leverancier van cilindersloten. We bieden hoogwaardige, betrouwbare oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Europa. Elk Ankerslot hebben we persoonlijk in onze handen gehad en doet waarvoor wij hem gemaakt hebben. We keep memories safe.

Je nek uitsteken, inventief zijn en gáán voor de dingen waarin je gelooft. Het bracht Ankerslot marktleiderschap. Maar belangrijker is dat het jou een veilige plek geeft voor alles wat waarde heeft. Zo laten we je al 70 jaar onbezorgd genieten van verleden, heden en toekomst.

Werken bij Ankerslot - logo

Contact informatie

Adres: Marssteden 15
Postcode: 7547 TE
Stad: Enschede
Website: Ankerslot B.V

Meer over Ankerslot

Ankerslot in het kort

Hoofdvestiging
Enschede
Medewerkers
[232]
Kennisgebieden

4 productseries, 12 verschillende typen ankersloten.
Stuk voor stuk robuust, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Al onze sloten zijn bovendien verkrijgbaar in een zware of extra zware inbraakwerende uitvoering.

Organisatie en activiteiten

Net zoals jouw herinneringen belangrijk zijn voor jou, is onze historie waardevol voor ons. Want wie we nu zijn, heeft alles te maken met waar we vandaan komen.

De behoefte om onbekende wegen te verkennen en nieuwe dingen te ontwikkelen begon al in 1946. Kiel geloofde sterk in producten die de mensen goed konden gebruiken en voor een goede prijs konden aanschaffen. Zijn eerste project: de productie van robuuste hangsloten. Het bleek een schot in de roos en vanaf dat moment groeide zijn klantenkring gestaag. Kiel vormde de inspiratiebron voor de generaties na hem en nog dagelijks houden wij zijn gedachtegoed levend.

Elk slot dat hier de deur uit gaat, hebben wij persoonlijk in onze handen gehad. Ook uw slot. We kozen voor exact het juiste materiaal. Zetten de machines aan het werk om de scherpste ontwerpen te maken. Waarna vakkundige handen het slot precies zo samenstelden dat het Ankerslot-waardig was.
Missie

De tijd van bescheidenheid is voorbij: Ankerslot neemt positie in. We zijn er trots op dat Ankerslot al 70 jaar ongeëvenaard is. Meer dan ooit laten we zien wie we zijn. We schaffen nieuwe machines aan, we trekken naar nieuwe markten in Europa, en de snelheid van leveren gaat omhoog. Zo blijven we waarmaken wat we beloven.

Visie

Met het verleden in onze rugzak kijken we vooruit. Want we zijn tevreden, maar nooit voldaan. Het kan altijd beter, mooier, gemakkelijker en sneller. Die gedachte inspireert ons. En zo werken we elke dag opnieuw aan de sleutel tot succes. Om jou niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een plek te geven waar jij én jouw herinneringen veilig zijn en gekoesterd kunnen worden.

Ook de maatschappij heeft onze aandacht en dus zijn we MVO-gecertificeerd. We bieden ruimte en gelegenheid voor de sociale werkplaats van SWB Hengelo en nemen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan.

Werken bij Ankerslot

Bij Ankerslot werken we in een hecht en betrokken team met uiteenlopende functies; van monteurs tot productie- of binnendienstmedewerkers. We houden van nieuwe invalshoeken en zijn continue op zoek naar oplossingen om de beste sloten te creëren. We koesteren talent en ontwikkelen ons op alle niveaus binnen de organisatie. Om mensen niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een plek te geven waar hun herinneringen veilig zijn zoeken we naar uitbreiding van ons team.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Ankerslot - logo

Contact informatie

Adres: Marssteden 15
Postcode: 7547 TE
Stad: Enschede
Website: Ankerslot B.V

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel