Anstelfood B.V.

Anstelfood productions B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit, alsmede kan bogen op de basis van een jarenlang geclusterde kennis en ervaringen van diverse bedrijven uit de voedingsmiddelen industrie. Uit deze jarenlange ervaringen en kennisbundeling is de kracht ontstaan om producten te produceren van constant hoge kwaliteit in zowel kleinere alsmede grote volumes. In dit kader beschikt het bedrijf de mogelijkheid om op basis van maatwerk dan wel nog verder te ontwikkelen recepturen, half fabrikanten als wel kant en klaar producten te produceren voor meerdere soorten van bedrijven en instellingen.

Werken bij Anstelfood - logo

Contact informatie

Adres: Klarenanstelerweg 14
Postcode: 6468 EP
Stad: Kerkrade

Meer over Anstelfood B.V.

Anstelfood B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Kerkrade
Kennisgebieden
  • Voedingsmiddelenindustrie
Werken bij Anstelfood

Organisatie en activiteiten

Meerdere lineaire schalensluiters om verpakkingsschalen door middel van thermisch lassen te voorzien van een barrière sluitfilm. Het te verpakken medium kan voorzien worden van vacuüm of beschermgas voor houdbaarheidsoptimalisatie.

De verpakkingslijnen zijn volledig geautomatiseerd zonder manuele interactie, elke lijn is individueel voorzien van schaalontnester en meervoudig portioneerapparaat. De technische optimalisatie waarborgt efficiëntie, hygiënisch aspect en reproduceerbaarheid van het te verpakken medium.

Maximale verpakkingscapaciteit van 140 schalen/minuut per lijn.

Verpakkingsbereik van 100 mL – 4 L

Missie

Door het streven naar continu innovatie en efficiënte bedrijfsprocessen (lean) zijn we in staat om ultra-competitief te produceren. De wensen en zorgen van onze klanten zijn de missies van Anstelfood.

Visie
Op een creatieve en innovatieve wijze ontwikkeld Anstelfood zich samen met haar klanten de door hen gewenste recepturen en producten die als dan als half- dan wel eind fabricaat binnen uw onderneming kunnen dienen.

Werken bij Anstelfood B.V.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Anstelfood - logo

Contact informatie

Adres: Klarenanstelerweg 14
Postcode: 6468 EP
Stad: Kerkrade

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel