Bakkersland

Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit. Versheid is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt productiecapaciteit optimaal ingezet om zo vers mogelijk brood te bakken.

Werken bij Bakkersland - logo

Contact information

Adres: Baronieweg 15
Postcode: 5321 JV
Stad: Hedel
Land: Nederland
Website: Borgesius

Meer over Bakkersland

Bakkersland in het kort

Aantal vestigingen
20
Aantal medewerkers nationaal
Ruim 2000 medewerkers

Organisatie en activiteiten

Borgesius is een familie met een stabiel en gezond bedrijf, opererend vanuit de volgende kernwaarden:

  • We willen de positie van ons erfgoed verbeteren en uitbreiden voor de volgende generatie;
  • Innoveren met respect voor ambachtelijke traditionele processen is belangrijk voor de bakkerij en onze klanten;
  • Iedereen moet kunnen genieten van lekker en vers brood, altijd en overal.
Bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst per 14 mei 2018 de combinatie op in meerdere zelfstandige bedrijven die verder gaan onder de namen Goedhart en Borgesius. De familie Borgesius, die in november 2016 Bakkersland overnam van Parcom Capital B.V., neemt deze stap vanuit de wens flexibel te blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Door het bedrijf te splitsen kan de familie haar klanten sneller, beter en efficiënter bedienen.

De zelfstandige bedrijven dragen de voor- of achternaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Oude Pekela. Goedhart levert in 3 aparte B.V.’s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten. In Nederland én daarbuiten. Borgesius levert brood & specialiteiten aan Ahold Delhaize. De 3 Goedhart B.V.’s en Borgesius maken allemaal deel uit van dezelfde familieholding. Samen hebben ze twintig moderne bakkerijen en bieden ze werk aan meer dan 2.000 mensen.

Missie
Onze missie is het verzorgen jouw bakkersproducten, iedere dag weer.
Visie

De markt vereist onderscheidende en verrassende producten. Daarom is innovatie belangrijk voor de toekomst van de bakkerij en haar klanten. Borgesius blijft haar klanten verrassen met nieuwe producten die omzetgroei mogelijk maken. Borgesius is innovatief mede dankzij haar platte organisatiestructuur en daadkrachtig handelen. Met korte communicatielijnen is Borgesius in staat snel te reageren op trends in de markt en in een snel tempo nieuwe producten te ontwikkelen en in productie te nemen.

Omdat het bakproces volledig geautomatiseerd is kan de bakkerij dagelijks een constante en optimale broodkwaliteit garanderen. De techniek in de bakkerij is aangepast aan het specifieke karakter van het brood. Bij Borgesius gaat kwaliteit verder dan alleen het bakken; de kwaliteit komt ook terug in zorg voor verpakking en logistiek. Het logistieke netwerk is in eigen beheer.

Werken bij Bakkersland

Wil je deel uitmaken van een betrokken en energiek team? Een team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelings​mogelijkheden?

Elke dag rollen er 800.000 bakkerijproducten uit de 11 Borgesius bakkerijen. Hiermee bevoorraden we 900 winkels om zo brood op de plank te brengen bij 6,2 miljoen huishoudens. Dus waarschijnlijk ook op jouw broodplank. Je bent broodnodig!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Bakkersland - logo

Contact information

Adres: Baronieweg 15
Postcode: 5321 JV
Stad: Hedel
Land: Nederland
Website: Borgesius

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel