Basic Pharma

Basic Pharma is een geavanceerd, onafhankelijk farmaceutisch bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling, licentiëring, productie en commercialisering van farmaceutische en biofarmaceutische producten. We leveren een volledig servicepakket aan de farmaceutische, biotechnologische en medische apparatenindustrie.

werken bij Basic Pharma

Contact information

Adres: Burgemeester Lemmensstraat 352
Postcode: 6163 JT
Stad: Geleen

Meer over Basic Pharma

Basic Pharma in het kort

Hoofdvestiging Nederland
Basic Pharma is een groep van bedrijven onder leiding van Basic Pharma Holding, het moederbedrijf. De bedrijven in de groep werken nauw samen en gebruiken hun middelen, capaciteiten en faciliteiten om een ​​volledig dienstenpakket te bieden aan hun zakelijke partners in de farmaceutische, biotechnologische en medische apparatenindustrie. De interne synergieën zijn een aanjager voor innovatie en stellen hun in staat om een ​​groeiend assortiment producten en een volledige set van diensten te bieden. Ze richten ons op hun klanten en hun specifieke behoeften en ondersteunen hen om te excelleren.
werken bij Basic Pharma

Organisatie en activiteiten

De Kernwaarden:

Correcte communicatie, vertrouwen en transparantie behoren tot de fundamentele waarden van het bedrijf en worden van bovenaf geïmplementeerd; het management is zich er terdege van bewust dat zij de norm zijn om deze waarden te respecteren.Professionaliteit
Ze zijn er trots op “een extra stap te zetten”. Ze leveren hun uiterste best in alles wat ze doen. Ze houden zich aan de kwaliteitsregelingen in de farmaceutische en biotechsector en houden zich verantwoordelijk voor het behalen van resultaten. Hun professionals tonen respect voor de mensen om hen heen, in elke rol of situatie.

Betrokkenheid
Ze moedigen een krachtige en uitdagende werkplek aan, waarbij ze mensen zoveel mogelijk betrekken bij alle aspecten van werkbeslissingen en planning. Betrokkenheid vergroot eigendom en betrokkenheid, en draagt ​​bij aan de motivatie en het behoud van hun medewerkers.

Klantgerichtheid
Bij all hun locacties houden ze zich zakelijke partners in het achterhoofd, omdat ze ernaar streven om aan de verwachtingen te voldoen en te leveren wat ze hebben beloofd.

Missie
Het is hun missie om veilige, effectieve, betrouwbare en betaalbare farmaceutische producten te ontwikkelen, in licentie te nemen en te produceren en om het leidende bedrijf in farmaceutische en biotechnologische diensten voor hun klanten en zakelijke partners te zijn.

Werken bij Basic Pharma

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Basic Pharma

Contact information

Adres: Burgemeester Lemmensstraat 352
Postcode: 6163 JT
Stad: Geleen

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel