Beaphar

Omdat onze huisdieren een gewaardeerd lid van de familie zijn, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen. Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar daar stoppen we niet.

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen en Beaphar kan deze zorg bieden. Daarom zullen we er altijd naar streven om onze producten aan meer klanten te kunnen leveren. We willen dat alle huisdieren en hun gezinnen toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare, betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten.

werken bij Beaphar - logo

Contact information

Adres: Baronieweg 7
Postcode: 5321 JV
Stad: Hedel
Land: Nederland
Website: Beaphar

Meer over Beaphar

Hoofdvestiging

Beaphar is een internationaal opererend, Nederlands familiebedrijf dat sterk verankerd is in de lokale omgeving. Met een hoofdkantoor en productielocaties in Raalte werkt Beaphar met verkoopkantoren in landen door heel Europa. Groot genoeg om alles professioneel aan te pakken, klein genoeg om als medewerker directe impact te hebben.

Werkgebied

Diervoeding voor:

  • Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vogel

Organisatie en activiteiten

Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke geneesmiddelen, gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit. Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn maatjes, onze vrienden, onze familie: Beaphar. Because pets are family too.

Bij Beaphar werken in totaal ongeveer 450 medewerkers in een internationale omgeving. Van ontwikkeling van producten, inkoop, productie en distributie tot en met verkoopmedewerkers die zorgen voor verkoop aan dierenwinkels, winkelketens en webshops.

Missie

Omdat onze huisdieren een gewaardeerd lid van de familie zijn, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen.

Visie
Mensen en dieren delen een speciale band. Dieren helpen velen van ons om beter met de wereld om te gaan, en stimuleren ons deel uit te maken van de samenleving. De band tussen mens en dier verrijkt het leven en komt de gezondheid en het welzijn van zowel de persoon als het huisdier ten goede. We willen dat alle huisdieren en hun gezinnen toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare, betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten.

Werken bij Beaphar

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.