Bentec GmbH

Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems is een vooraanstaand bedrijf in de procestechniek en de olie- en gasindustrie, met een rijke geschiedenis van innovatie en excellentie.

 

Waarom werken bij Bentec GmbH?

  • Innovatieve Technologie: Bentec staat bekend om zijn vooruitstrevende technologieën en innovatieve oplossingen in de procestechniek en olie- en gasindustrie.
  • Wereldwijde Impact: Bentec bedient klanten over de hele wereld en speelt een cruciale rol in de mondiale energievoorziening.
  • Professionele Groei: Bentec waardeert de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers. Ze bieden voortdurende training en mogelijkheden voor professionele groei.
  • Duurzaamheid: Bentec is vastbesloten om op een milieuvriendelijke en duurzame manier te opereren.
Bentec GmbH

Contact information

Adres: Deilmannstraße 1
Postcode: 48455
Stad: Bad Bentheim
Land: Duitsland
Website: Bentec GmbH

Meer over Bentec GmbH

Bentec GmbH in het kort

Het bedrijf

Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems is een vooraanstaand bedrijf in de procestechniek en de olie- en gasindustrie, met een rijke geschiedenis van innovatie en excellentie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van geavanceerde apparatuur en systemen voor booractiviteiten en olieveldtoepassingen over de hele wereld. Met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid speelt Bentec een cruciale rol in het ondersteunen van de energiebehoeften van de wereldwijde gemeenschap.

Organisatie en activiteiten

Bentec GmbH is een toonaangevende internationale producent van schakelapparatuur voor de olie- en gasindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Bad Bentheim, Duitsland, en maakt deel uit van de wereldwijde Bentec Group welke weer valt onder Kemera.

Bentec GmbH staat bekend om zijn innovatieve en oplossingsgerichte aanpak en is trots op zijn vakmanschap. Het bedrijf streeft naar veiligheid en kwaliteit van werken, en heeft een betrokken en sociale bedrijfscultuur. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, en er worden regelmatig interne trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden.

Missie

Het respecteren van veiligheid en gezondheid, het handhaven van een eerlijke samenwerking, elke dag van elkaar leren en het vergroten van de gemeenschappelijke kennis door het uitwisselen van ervaringen, het nemen van verantwoordelijkheid voor het milieu, het verantwoord besturen van het bedrijf, het duurzaam groeien. Dit zijn allemaal waarden die het dagelijks handelen bij Bentec GmbH sturen.

Werken bij Bentec GmbH

Bij Bentec worden medewerkers aangemoedigd om te gedijen in een dynamische en uitdagende omgeving. Het bedrijf biedt kansen voor persoonlijke en professionele groei, waardoor individuen hun vaardigheden kunnen aanscherpen en bijdragen aan projecten met een wereldwijde impact. De cultuur bij Bentec benadrukt teamwork en samenwerking, waarbij medewerkers kunnen rekenen op ondersteuning en kansen om hun carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Als u op zoek bent naar een boeiende en betekenisvolle carrière in de procestechniek en olie- en gasindustrie, dan is Bentec de plek waar u wilt zijn. Ontdek de mogelijkheden en sluit u aan bij het Bentec-team voor een spannende reis vol groei, innovatie en impact.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.