Bleko Chemie

Als het gaat om vloeibare chemicaliën, doet elke druppel ertoe. De juiste mix kan het verschil maken tussen een goed product en een topproduct. Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934.

Met een klein team zorgen ze bij Bleko Chemie voor grote prestaties; hun kracht ligt in de kwalitatieve en innovatieve producten en een flexibele en betrouwbare service. Ze bieden een groot assortiment aan chemische producten, zowel met hun eigen merken als voor private labels.

Bleko Chemie

Contact informatie

Adres: Het Lentfert 3
Postcode: 7547 SN
Stad: Enschede
Land: Nederland
Website: Bleko Chemie

Meer over Bleko Chemie

Organisatie en activiteiten

In hun eigen R&D lab zijn ze bij Bleko Chemie continu bezig om bestaande producten te testen en verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Op basis van de formules die in het lab ontwikkeld worden, produceren ze in de fabriek in Enschede de eindproducten. Ze mixen de chemische vloeistoffen in speciale mengtanks door middel van een roerwerk. Soms in grote hoeveelheden, soms op aanvraag in kleine batches.

De wensen van de klant vormen de basis voor het afvulproces. De productielijnen zijn flexibel, waardoor ze snel kunnen schakelen tussen verschillende klantvragen.

Missie

De missie van Bleko Chemie is het ontwikkelen van topkwaliteit chemische vloeistoffen, waarbij veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan staan.

Werken bij Bleko Chemie

Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934. Met een klein team zorgen ze voor grote prestaties; hun kracht ligt in de kwalitatieve en innovatieve producten en een flexibele en betrouwbare service. Ze bieden een groot assortiment aan chemische producten, zowel onder hun eigen merken als voor private label.

 

Niet alleen met hun producten gaan ze zorgvuldig om, ook de collega’s kiezen ze zorgvuldig uit. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit team, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen of een bericht sturen.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel