Buisman

Buisman is gespecialiseerd in het mengen- en verpakken van zuigelingenvoeding en zuivelproducten. Daarnaast houdt Buisman zich bezig met warehousing en logistiek.

logo Buisman

Contact informatie

Adres: Mindenstraat 20
Postcode: 8028 PK
Stad: Zwolle
Website: Buisman

Meer over Buisman

Buisman in het kort

Hoofdvestiging
Zwolle
Medewerkers
+/- 80 medewerkers
Kennisgebieden
  • Zuivelindustrie

Organisatie en activiteiten

We ontwikkelen en produceren zuigelingenvoeding van hoge kwaliteit. Wij produceren consumenten producten voor Private Label of zijn partner in business-to-business relaties.

Zuigelingenvoeding moet voldoen aan hoge microbiologische eisen. Het verpakken van zuigelingenvoeding vindt dan ook plaats in een geconditioneerde omgeving. Binnen Buisman zijn alle medewerkers zich volledig bewust van de kwetsbaarheid van zuigelingen. Hygiëne en kwaliteit zijn onze topprioriteiten.

Missie

Als autonoom producent van poedervormige kwaliteitsproducten voor de zuivelbranche, willen wij het natuurlijke verlengstuk van onze (inter)nationale klanten zijn. Het is onze ambitie een bijdrage te leveren aan een gezonder leven door een zeer veilige productie en efficiënte distributie van voedingsmiddelen.

Visie

Wij willen onze positie als partner van grote(re), wereldwijd opererende zuivelconcerns verder versterken. Door innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor het mengen en verpakken van poedervormige kindervoeding, dieet- en sportvoeding. Daarbij willen we duurzaam en maatschappelijk verantwoord opereren.

Het is onze doelstelling om één van de leidende spelers in de markt voor poedervormige voedingsmiddelen te worden. Deze ambitie vraagt om een stevig en solide fundament, van waaruit wij ons in hoog tempo verder kunnen ontwikkelen. Daarom onderscheiden wij in onze strategie een aantal kernwaarden, die de grondslag vormen voor onze belofte ‘Masters in powdered dairy’:

Werken bij Buisman

Als snelgroeiend bedrijf dat volop in beweging is, zijn we altijd op zoek naar mensen met dezelfde spirit als wij. Wil je lid worden van ons team? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

logo Buisman

Contact informatie

Adres: Mindenstraat 20
Postcode: 8028 PK
Stad: Zwolle
Website: Buisman

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel