BYK-Cera B.V.

De producten en diensten van BYK-Cera B.V., onderdeel van ALTANA, zijn erop gericht om de klanten speciale oplossingen te bieden en hen een concurrentievoordeel te geven. De klanten herkennen ALTANA als specialisten en ze zijn meestal in een vroeg stadium geïntegreerd in het productontwikkelingsproces. Om de positie als een van de toonaangevende bedrijven in de sector van speciale chemicaliën te kunnen behouden of verder te consolideren, moeten ze hun competenties gestaag uitbreiden en hun eigen productportfolio continu uitbreiden.

Logo BYK-Cera B.V.

Contact informatie

Adres: Danzigweg 23
Postcode: 7418 EN
Stad: Deventer
Telefoonnummer: +31 570 678 200
Website: BYK-Cera B.V.

Meer over BYK-Cera B.V.

BYK-Cera B.V. in het kort

Hoofdvestiging
BYK-Cera B.V. is onderdeel van ALTANA. Het hoofdkantoor van BYK is gevestigd in Wesel, Duitsland.
Andere vestigingen
BYK-Cera is gevestigd in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en China. ALTANA heeft vestigingen over de hele wereld.
Medewerkers
+/- 6.200 medewerkers wereldwijd in dienst bij ALTANA
Kennisgebieden
 • Chemie

Organisatie en activiteiten

Naast de uitzonderlijk hoge autonome groei hebben ongeveer 40 acquisities sinds 1988 een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de Groep. Ze hebben systematisch hun weg gevonden naar leidende posities op internationale markten door zich te concentreren op innovatie, kwaliteit en service.

ALTANA ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige innovatieve producten in de sector van speciale chemicaliën. ALTANA biedt innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen met de bijpassende speciale producten voor coatingfabrikanten, verf- en kunststofverwerkers, de grafische en cosmetische industrie en de elektrische en elektronische industrie. Het assortiment omvat additieven, speciale coatings en kleefstoffen, effectpigmenten, kitten en verbindingen, impregneerharsen en vernissen, en test- en meetinstrumenten. De kracht ligt in het aanbieden van gedifferentieerde oplossingen en speciale producten die een toegevoegde waarde creëren voor de klanten en ons bedrijf.

In de gedecentraliseerde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten van de Groep wordt het productportfolio gestaag verder ontwikkeld. Naast bestaande applicaties in huidige of nieuwe markten, zijn activiteiten om nieuwe applicaties voor deze markten te ontwikkelen een centraal punt. Om nieuwe bedrijfstakken aan te boren, identificeren ze de behoeften van hun klanten en nemen zij ze op in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

Missie

De specialiteitchemicaliënactiviteiten van ALTANA worden gekenmerkt door voortdurende duurzame, bovengemiddelde groei van zowel de omzet als het bedrijfsresultaat.

Visie
Ook in de toekomst zullen we de consistente groeistrategie blijven volgen en de waarde van het bedrijf verder verhogen voor klanten, aandeelhouders en werknemers, door middel van gerichte acquisities, aanhoudend hoge investeringen in innovaties en constante marktpenetratie.
We willen ook toegang tot markten voor nieuwe toepassingen en uitbreiden van hun klantenactiviteiten. De bovengemiddelde uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling die meer dan 6 procent van de totale omzet vertegenwoordigen, is een handelsmerk van een speciaalzaak en garandeert de klanten en de topposities van het bedrijf op hun doelmarkten.

Werken bij BYK-Cera B.V.

Het succes van ALTANA als bedrijf is uiteindelijk afhankelijk van hun medewerkers. Hun betrokkenheid (inclusief activiteiten buiten het bedrijf), hun verantwoordelijkheid en hun creativiteit zijn verantwoordelijk voor het imago van ALTANA, zowel binnen het bedrijf als in de buitenwereld. Door het brede scala aan trainingen en het beloningssysteem op basis van prestaties en resultaten motiveren we onze medewerkers om te denken en te handelen als ondernemers.

6 vacatures gevonden

Premium vacature

Fulltime functie Quality analist chemie bij BYK in Nijverdal

 • BYK B.V.
 • 40 uur
 • Dagdienst
 • Overijssel

Voor onze vestiging in Nijverdal waarbij je soms ook werkt in Denekamp zoeken wij als BYK een chemisch analist/kwaliteitsmedewerker in de dagdienst 40u pw.BYK is wereldwijd leverancier van additieven en meetinstrumenten.De toepassingsgebieden van BYK-additieven zijn ond…

Bekijk vacature
Premium vacature

Operator 3 ploegendienst bij BYK in Deventer

 • BYK B.V.
 • 36 uur
 • 3 ploegen
 • Overijssel

Byk-Netherlands is onderdeel van Altana group die meerdere vestigingen wereldwijd heeft. Byk verwerkt was tot een vloeistof of een poeder, met name voor toepassing in de verf- en drukinktindustrie. Het is verrassend om te zien waar wassen allemaal voor worden gebruikt.…

Bekijk vacature
Premium vacature

Pendelchauffeur voor intern transport in Deventer

 • BYK B.V.
 • 40 uur
 • Dagdienst
 • Overijssel

Wil jij graag aan de slag bij een organisatie waar er altijd ontwikkelingen zijn en waar jij als persoon een belangrijke rol zal spelen lees dan verder.

Bekijk vacature
Premium vacature

3 Ploegen - Proces operator kunststof gezocht in Nijverdal bij BYK

 • BYK B.V.
 • 36, 40 uur
 • 3 ploegen
 • Overijssel

Ben jij de procesoperator met ervaring in de kunststofbranche werk je op VAPRO A niveau? Kun je daarnaast meerdere bedienen, de kwaliteit bewaken en herken je afwijkingen? Lees dan verder! 

Bekijk vacature
Premium vacature

3 ploegen - Procesoperator poeder gezocht - Deventer

 • BYK B.V.
 • 36 uur
 • Overijssel

De organisatie produceert additieven en instrumenten voor de maakindustrie in poeder of natte vorm.In de functie van procesoperator (binnen de chemisch sector) ben jij verantwoordelijke voor het efficiënt laten verlopen van het productieproces. Samen met jouw collega’s…

Bekijk vacature
Premium vacature

Procesoperator gezocht in de dagdienst bij BYK Netherlands locatie Denekamp

 • BYK B.V.
 • 40 uur
 • Dagdienst
 • Overijssel

BYK-Nethelands is onderdeel van Altana group die meerdere vestigingingen wereldwijd heeft. BYK verwerkt was tot een vloeistof, met name voor toepassing in de verf- en drukinktindustrie. Het is verrassend om te zien waar wassen allemaal voor worden gebruikt. Zo maakt hun…

Bekijk vacature
Logo BYK-Cera B.V.

Contact informatie

Adres: Danzigweg 23
Postcode: 7418 EN
Stad: Deventer
Telefoonnummer: +31 570 678 200
Website: BYK-Cera B.V.