Capi Europe B.V.

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

logo Capi Europe

Contact informatie

Adres: Asteriastraat 17-19
Postcode: 5047 RM
Stad: Tilburg

Meer over Capi Europe B.V.

Capi Europe B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Tilburg
Kennisgebieden
  • Tuindecoratie (bloempotten)

Organisatie en activiteiten

 In 1997 startte Toine van de Ven een eenmanszaak in het Brabantse Udenhout. Hij stortte zich vol plezier op zijn betonnen beelden en ornamenten. Vanuit het kleine Udenhout was het een grote stap naar het enorme Azië. Met zijn ondernemerskarakter wist Toine al snel zwaar terrazzo uit Vietnam te importeren. En nooit liet hij zijn klanten zelf de zware producten tillen.

Optimistische mensen durven vooruit te denken. Toine vertaalde de look & feel van zijn zware bloempotten, naar lichtgewicht varianten met verschillende structuren. Met zijn service, eerlijkheid en innovatie, wist Toine van Capi één van de meest unieke Europese bedrijven in bloempotten te maken. Vooruitgang zit dus in de genen van Capi Europe. Ook nu blijven wij toekomstgericht en innovatief denken en werken, vanuit onze ervaring. Ons verhaal, en dat van Toine, lijkt pas begonnen.

Missie

De missie van Capi Europe: “De meest geliefde pottenboer wereldwijd worden”.

Visie
Capi Europe-producten moeten lang meegaan en eerlijk met de consument meegroeien, net als het bedrijf. Zoals de potten de bloemen en planten beschutten, vindt Capi Europe het belangrijk om het milieu te beschermen. Verantwoord produceren staat daarom voorop. Capi Europe heeft niet voor niets een oranje logo: we werken vanuit Nederland, om onnodige transportkosten te vermijden. Voor de Capi Made in Holland collectie gebruiken we recyclebaar materiaal. En we zijn het enige bedrijf ter wereld met een nationale, eigen en unieke manier van rotatiegieten. Zo besparen we ruim 80% energie tijdens de productie.

Werken bij Capi Europe B.V.

Bij Capi Europe staat innovatie en gedrevenheid hoog in het vaandel. Samen streven we naar een prettige en leerzame werkomgeving. Ook staan duurzaamheid en natuur bij ons centraal. We werken niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

logo Capi Europe

Contact informatie

Adres: Asteriastraat 17-19
Postcode: 5047 RM
Stad: Tilburg

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel