Delfluent

Delfluent is een consortium van vier nationale en internationale, gespecialiseerde bedrijven, dat werkt aan het ontwerpen, bouwen, financieren en beheren van de afvalwatervoorzieningen in de regio Den Haag voor een periode van 30 jaar. Het Hoogheemraadschap van Delfland, de opdrachtgever, heeft gekozen voor een publiek-private samenwerking, die uniek is in de watersector in Nederland.

Werken bij Delfluent - logo

Contact informatie

Adres: Peuldreef 4
Postcode: 2635 BX
Stad: De Hoorn
Website: Delfluent

Meer over Delfluent

Delfluent in het kort

Werkgebied
Waterzuivering

Organisatie en activiteiten

Delfluent Services heeft een aandeelhouder, te weten Evides Industriewater. Waterbedrijf Evides is de leverancier van drink- en industriewater in Zuid-West Nederland en beschikt over ruime kennis van waterbehandeling en -distributie.

Evides Industriewater BV is een belangrijke waterpartner voor de industrie in noordwest Europa en is een dochter van Evides NV, de leverancier van het drinkwater aan 2,5 miljoen klanten in de provincie Zeeland, het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Met het zuiveren van water heeft Evides al meer dan 130 jaar ervaring. Innovatie, kwaliteit en leveringszekerheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Delfluent Services (DSBV) is in 2003 door de waterbedrijven Evides en Veolia opgericht. Sinds december 2012 is Evides 100% aandeelhouder van Delfluent Services. Evides is een belangrijke en vooral innovatieve speler in de wereld van de (afval)waterzuivering. Want dát is onze core business: het inzamelen en zuiveren van afvalwater. Dit doen we in de afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI) Houtrust in Den Haag en Harnaschpolder in Den Hoorn, gemeente Midden-Delfland.

Delfluent is in 1999 opgericht om in te schrijven op de Europese aanbesteding van het Hoogheemraadschap van Delfland voor het Design Build Finance and Operate-contract (DBFO-contract) voor het project Afvalwater Haagse Regio.

Onder dit contract vallen:

 • De bouw van de nieuwe afvalwaterzuiveringsinstallatie Harnaschpolder
  De renovatie van de bestaande afvalwaterzuiveringsinstallatie Houtrust in Den Haag
 • Het beheer van beide installaties en het bijbehorende transportsysteem met 18 pompstations voor een periode van 30 jaar
Missie
De missie is om een betrouwbare en professionele partner te zijn in de afvalwater industrie door rekening te houden met de waarden en verwachtingen van hun klanten. De klanten zijn onder andere de opdrachtgever, aandeelhouder, medewerkers, gemeenschap, milieu en de relevante autoriteiten.
Visie
Het is hun visie om:
 • als partner deze eerste Publiek Private Samenwerking, aangaande het beheer en onderhoud van het transport en de – zuivering van afvalwater, een blijvend succes te maken;
 • hun klanten een uitstekende service te verlenen;
 • een solide financieel rendement te realiseren voor de aandeelhouders;
 • een veilige en stimulerende werkomgeving te creëren.

Werken bij Delfuent

Denk jij dat je bij ons snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring en persoonlijkheid? Wil jij samen met vakkundige collega’s bijdragen aan het creëren van waardevol water?

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Delfluent - logo

Contact informatie

Adres: Peuldreef 4
Postcode: 2635 BX
Stad: De Hoorn
Website: Delfluent

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel