Dutch Bakery

We houden van brood en van het vak! Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming. De roots liggen in het bourgondische, Brabantse Waalwijk. Daar startte destijds een ondernemende telg uit de familie Schapendonk zijn eigen bakkerij. Met de échte Brabantse worstenbroodjes als specialiteit. Door vakmanschap, pure passie en hard werken, zijn we gekomen tot waar ze nu zijn: Dutch Bakery beschikt over zes eigen bakkerijen. Hier staan moderne productielijnen, de beste kwaliteit en optimale hygiëne centraal. Elke dag opnieuw werken we met plezier en bevlogenheid. Zo produceren en ontwikkelen we een breed assortiment brood- en snackproducten om makkelijk thuis af te bakken. Zo laten onze bakkers je intens genieten.

werken bij Dutch Bakery - logo

Contact information

Adres: Hurksestraat 2
Postcode: 5652 AJ
Stad: Eindhoven
Website: Dutch Bakery

Meer over Dutch Bakery

Dutch Bakery in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van Dutch Bakery bevindt zich in Tilburg.
Aantal vestigingen
Tilburg, Rijen, Eindhoven, Waalwijk, Alkmaar en Budel.
Kennisgebieden

Pure passie voor brood en vakmanschap

En dat proef je! Het uitgebreide assortiment biedt voor iedereen wat wils op elk moment van de dag. Gegarandeerd vers en altijd heerlijk van smaak. Makkelijk en snel thuis af te bakken. Zo maken ze nogmaals van iedereen een warme bakker thuis!

Werkgebied
Platbrood, Stokbrood, Grood Brood, Klein Brood, Deeg en Bake-off, Artisanaal en Snacks en Streed Food

Organisatie en activiteiten

Ze zijn in beweging. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en producten. Geïnspireerd door wereldwijde trends en innovaties. Daarom ontwikkelen ze voortdurend vooruitstrevende producten, verpakkingen en totaalconcepten
Missie
Dutch Bakery maakt van iedereen een warme bakker thuis. Dat is hun mbitie. Ze ontwikkelen, produceren en leveren elke dag met passie het allerbeste assortiment brood- en snackproducten om thuis af te bakken. Met passie voor brood en ondernemen creëert Dutch Bakery toegevoegde waarde in de thuisafbak-markt. De commitment ligt in het voortdurend bieden van een toonaangevend, vooruitstrevend en compleet assortiment, duurzaam geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Hun doel is de eerste keuze te zijn en blijven in deze markt in binnen- en buitenland.

Innovatie
Een vraag vanuit de markt of vanuit eigen creatieve invulling: Ze zijn continu in beweging met nieuwe producten. Of het nu gaat om hartige lekkernijen, brood in diverse vormen en smaken, mini snacks of rustiek vloergebakken brood. Dutch Bakery denkt mee als het gaat om nieuwe concepten of schappresentaties. Waarbij ze de innovatieve verpakkingsmogelijkheden niet uit het oog verliezen. Op deze manier maken ze samen van iedereen een warme bakker thuis.

Visie
  • Vakbekwaam

Vakmanschap is meesterschap. Met de grootste aandacht en zorg maken ze de beste afbak brood- en snackspecialiteiten.

  • Vooruitstrevend

Innoveren zit in het bloed. Dutch Bakery is altijd bezig met vernieuwende concepten. De uitdaging is om te blijven verbazen en verrassen. En dat allemaal op een maatschappelijk verantwoorde manier.

  • Mensgericht

Passie voor hun producten, humor en plezier vormen de belangrijkste ingrediënten. Dat ervaar je in de samenwerking en zie je terug in de producten.

  • Klantgericht

Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid. Vanzelfsprekend denken ze mee om wensen te realiseren van klanten van hun klanten. Samen behalen we het beste resultaat.

Werken bij Dutch Bakery

Dutch Bakery is vakbekwaam en mensgericht. Vakmanschap is meesterschap. Met de grootste aandacht en zorg maken wij de beste afbak brood- en snackspecialiteiten. Werken aan de gaafste productielijnen: Stokbroden, kaiserbroodjes, croissants, bladerdeegplakken, worstenbroodjes en minibroden. Bij Dutch Bakery maken we ze allemaal. Wil jij bij ons werken?

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Dutch Bakery - logo

Contact information

Adres: Hurksestraat 2
Postcode: 5652 AJ
Stad: Eindhoven
Website: Dutch Bakery

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel