Dutch Pet Products

We zijn gespecialiseerd in het ‘just in time’ verpakken van diervoeders. Dankzij ons brede netwerk kunt u ons inschakelen als uw full service partner. Wij nemen de zorgen op het gebied van het verpakken van diervoeding van A tot Z uit handen.

Onze afdeling kwaliteit houdt zich dagelijks bezig met het waarborgen van de kwaliteit, want dat is een van onze speerpunten. Ons bedrijf is onder andere GMP+ geborgd. Ook op het gebied van arbo is kwaliteit belangrijk voor ons. Wij staan ook voor een goed werkklimaat voor onze medewerkers.

Werken bij Dutch Pet Products - logo

Contact informatie

Adres: Venrayseweg 128 a
Postcode: 5961 NT
Stad: Horst

Meer over Dutch Pet Products

Dutch Pet Products in het kort

Hoofdvestiging
De productie bevind zich in Horst. Dit ligt in de provincie Limburg.
Kennisgebieden
  • Diervoeding verpakken

Organisatie en activiteiten

Dutch Pet Products is een full-service partner in co-verpakken van private label diervoeders zonder eigen merken. Dankzij ruim 20 jaar ervaring kunnen wij bogen op een schat aan expertise op het gebied van diervoeders verpakken. Daarbij maken we dankbaar gebruik van ons uitgebreide netwerk in deze sector.

Het bedrijf Dutch Pet Products ontstaat in 1995. Dutch Pet Products verpakt visvoeders onder private labels voor veel tuincentra en dierenspeciaalzaken in binnen- en buitenland. Na een uitdagende start groeit het bedrijf al snel van 2 naar 5 medewerkers.

In 2002 verhuist het bedrijf naar de Spoorweg in Horst. In de periode die volgt wordt het assortiment uitgebreid met onder meer accessoires voor vijver en aquarium en wordt de eerste afvulmachine voor diervoeders gekocht. Dutch Pet Products maakt een gezonde ontwikkeling door en groeit bijna uit zijn jasje.

In juni 2008 verwerft Dutch Pet Products de locatie aan Venrayseweg 128a, waar het tot op heden gevestigd is. De jaren die volgen staan in het teken van omzetgroei en uitbreiding. Met de aanschaf van 4 nieuwe productielijnen neemt Dutch Pet Products een vooraanstaande positie in op de Europese markt. De grote verscheidenheid aan verpakkingen ten opzichte van menig andere speler is hierbij een belangrijk aspect.

Deze capaciteitsuitbreiding is ook een stimulans voor het assortiment. Waren het eerst alleen visvoeders, vanaf dat moment verpakt Dutch Pet Products ook volop diervoeders voor vogels, knaagdieren, katten, honden en paarden.

Dutch Pet Products blijft zich ontwikkelen en voldoet met de diverse certificeringen aan de hoge standaard die klanten van een co-packer mogen verwachten.

Missie

Dutch Pet Products is een Private label full service partner in de diervoedersector voor lange termijn partnership. Het full service partnership houdt in, het bieden van complete oplossingen voor verpakkingsvraagstukken met betrekking tot verpakken, co-packing en logistiek / opslag.

Visie
Door dagelijks aandacht te schenken aan onze kernwaarde verhogen we de servicegraad van onze taak als full service partner. Dit resulteert in het bieden van totaaloplossing in: Verpakken | Co-packing | Logistiek en opslag

Werken bij Dutch Pet Products

Dutch Pet Products is een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het verpakken en distribueren van hoogwaardige dierenvoeders, met name voor huisdieren. Onze klanten zijn verspreid over de gehele wereld, maar de nadruk ligt op Nederland, België en Duitsland. Bij Dutch Pet Products staan collegialiteit en kwaliteitsbewust afl everen hoog in het vaandel.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Dutch Pet Products - logo

Contact informatie

Adres: Venrayseweg 128 a
Postcode: 5961 NT
Stad: Horst

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel