Elho

Elho in Tilburg is een echt familiebedrijf, opgericht in 1964. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze ontzettend trots op hun positie als innovator op de markt van kunststof plantenpotten.

De producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Elho producten zijn altijd van de beste kwaliteit, gaan lang mee en worden ontworpen om het beste uit jouw planten te halen. Ze produceren met 100% schone windenergie, en 55% van hun producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal. Het doel is om in 2020 een volledig circulair bedrijf te zijn.

werken bij Elho - logo

Contact informatie

Adres: Atlasstraat 11
Postcode: 5047 RG
Stad: Tilburg
Land: Nederland
Website: Elho BV

Meer over Elho

Elho in het kort

Hoofdvestiging

Tilburg

Medewerkers

+/- 200 medewerkers

Kennisgebied
  • Recycling en hergebruik

Organisatie en activiteiten

De natuur maakt gelukkig! Je voelt je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Dichtbij de natuur zijn. Dat voelt zó goed!

Toch kan het lang niet altijd. We staren meer naar schermen dan ooit, steden raken dichter bevolkt en de technologie gaat razendsnel. Maar wacht. Soms wil je juist even stil staan… Bij de natuur en al het groen om je heen. Genieten.

Daarom is het ons doel om de natuur daar te brengen, waar jij thuis komt.
Iedere dag weer. En wij gaan het zo mooi en makkelijk mogelijk voor je maken, met de natuur áltijd in ons achterhoofd.

Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. En die pot? Die nemen wij erg serieus. Al sinds 1964. Gebaseerd op de laatste kleur- en vormtrends ontwerpen onze Dutch designers de mooiste potten. En zijn dag in dag uit op zoek naar nieuwe manieren en slimme oplossingen, om het zo makkelijk mogelijk te maken jezelf te omringen met natuur. Want dat maakt niet alleen jou blij, maar ook de natuur.

Give room to nature.

Bij elho groeit altijd iets!

De wereld van vandaag is constant in beweging. Door nieuwe technologieën en ontwikkelingen als verstedelijking veranderen onze levens razendsnel. Tussen alle vluchtige veranderingen door zien we een duidelijk verlangen naar meer groen; een drang om de verloren band met de natuur weer op te bouwen. Het is een trend die we zowel in landelijke als stedelijke gebieden zien groeien. Maar meer groen in je leven brengen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom richten wij ons op producten die het makkelijk maken om elke dag te kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Ons motto is dan ook: to bring today’s nature into people’s daily lives.

Elho brengt de natuur én de positieve vibes die groen met zich meebrengt dichterbij. In allerlei vormen, kleuren en maten. Elke dag doen we ons best om jou te inspireren: samen bouwen we aan een groenere en betere leefomgeving.

Ons doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur in hun dagelijks leven. Hoe meer je de vele positieve voordelen en eigenschappen van de natuur leert kennen, hoe makkelijker het is om met volle teugen te genieten van het goede leven.

Werken bij Elho

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 200 groene fans, die met enorm veel passie duurzame design bloempotten maakt en alles dat daarbij komt kijken. Alles om ervoor te zorgen dat mensen zich omringen met zoveel mogelijk groen. En dat al 55 jaar.

We zijn innovatief en leven van verandering. Daarom zoeken we mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij. Samen willen we vooruit. Ambities staan we dan ook niet in de weg. Je krijgt van ons alle kansen. Zelfs wereldwijd. En omdat we geloven dat motivatie van binnenuit komt, zorgen we voor een opgewekte, open werksfeer.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Elho - logo

Contact informatie

Adres: Atlasstraat 11
Postcode: 5047 RG
Stad: Tilburg
Land: Nederland
Website: Elho BV

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel