Florentin

werken bij Florentin

Wij zijn Florentin en wij hebben een passie voor goed, voedzaam echt eten. De Middellandse Zee, waar mezze een manier van leven is, is onze eindeloze bron van inspiratie. Het gematigde klimaat, de vruchtbare bodem en de culinaire tradities van de regio zorgen voor verse ingrediënten, rijk aan smaak en levendige kleuren.

werken bij Florentin - logo

Contact information

Adres: Energieweg 132
Postcode: 3641 RT
Stad: Mijdrecht
Website: Florentin B.V

Meer over Florentin

Florentin in het kort

Hoofdvestiging Nederland
Florentin Organic Kitchen is gevestigd in Mijdrecht NL, in een nieuwe en moderne productiefaciliteit.
Kennisgebieden
Ons assortiment bevat klassiekers uit het Midden-Oosten, zoals Hummus en Falafel, evenals de mediterrane smaken zoals Tzaziki, Aïoli, Olijf tapenades, gemarineerde semi-zongedroogde tomaten, verschillende aubergine (aubergine) salades en meer. Onze producten worden gewaardeerd door mensen die pure ingrediënten, eenvoudige recepten waarderen en in wezen een oprechte liefde voor eten hebben.
Alle ingrediënten die in Florentin worden gebruikt, zijn vers en van hoge kwaliteit en de producten zijn biologisch gecertificeerd (SKAL 001976), wat hen helpt bij het creëren van de authentieke, vol smaakproducten waar u zo van geniet …
werken bij Florentin

Organisatie en activiteiten

We geloven dat biologisch eten is zoals eten hoort te zijn. De reden is eenvoudig: voedsel dat ethisch en duurzaam is gewonnen, smaakt niet alleen beter, maar is ook beter – voor ons, voor de bodem en voor het milieu. Door nauw samen te werken met biologische leveranciers steunen we duurzame praktijken die in harmonie zijn met de natuur om zo voedzaam en eerlijk eten te produceren. Wij geloven dat het verschil te proeven is.

We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten en zijn constant bezig met het ontwikkelen en verfijnen van onze recepten om traditionele smaken en authentieke recepten met culinaire innovatie te combineren.

Missie
Het belangrijkste doel is om de meest heerlijke biologische (bio) vegetarische delicatessen te produceren. Het brede assortiment omvat populaire smaken uit het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten, snacks en sauzen.
Visie
We werken voortdurend aan het verbeteren van onze recepten en het bedenken van nieuwe interessante producten.

Werken bij Florentin

Houd je net zoveel van mediterraanse mezze als wij en wil je samen met ons meer variatie op tafel brengen? Super. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast, verantwoordelijk en werk je goed samen? Bij ons kom je terecht in een divers en ambitieus team.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Florentin - logo

Contact information

Adres: Energieweg 132
Postcode: 3641 RT
Stad: Mijdrecht
Website: Florentin B.V

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel