Friesland campina

Iedere dag zijn ze meer dan alleen een zuivelbedrijf voor duizenden mensen. Voor de boeren, de medewerkers, de gemeenschappen waarin zij actief zijn, en de bedrijven waar ze mee werken betekent FrieslandCampina meer. Voor hen gaat het niet alleen over wat ze doen, maar wie ze zijn. Aangezien ze werkzaam zijn in zeer concurrerende markten, moeten ze slim zijn en op hetzelfde moment, een zorgvuldige afweging maken betreffende alle bedrijfsprocessen. Ze zijn uniek omdat de leveranciers, de boeren, ook de eigenaren zijn. Aangezien Friesland Campina de volledige supply chain van gras tot glas garanderen beheren garanderen we hoge kwaliteit van al onze producten.
werken bij Friesland Campina - logo

Contact information

Adres: Stationsplein 4
Postcode: 3818 LE
Stad: Amersfoort
Land: Nederland

Meer over Friesland Campina

Friesland Campina in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van Friesland Campina bevindt zich in Amersfoort.
Andere vestigingen
FrieslandCampina heeft vestigingen in 33 landen met ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. De activiteiten van FrieslandCampina zijn onderverdeeld in vijf marktgeoriënteerde business groups: FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa.
Medewerkers

+/- 23.783 medewerkers wereldwijd

Kennisgebied
 • Voedingsmiddelenindustrie (melkproducten)

Organisatie & Activiteiten

Het verhaal van FrieslandCampina en onze relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken te stichten. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien we miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Niet alleen via melk zelf, ook met allerlei zuivelproducten die we daarvan maken.

FrieslandCampina levert consumentenproducten, zoals melk, yoghurt, kaas, kindervoeding en desserts, producten voor de professionele markt, waaronder room- en boterproducten, ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector.

Visie

Het doen van eerlijke handelspraktijken en het hebben van een duurzame visie voor de toekomst van het bedrijf en de boeren zijn fundamentele elementen van het DNA. Of het nu een Vietnamese eigenaar van de boerderij proberen om een ​​zuivel bedrijf te laten groeien, of het trainen van een Nigeriaanse boer op goede zuivel praktijken, Friesland campina verliest nooit de mensen die zijj dienen uit het oog.

Het doel ‘Nourishing by nature’ begeleidt onze zakelijke beslissingen. Ze zorgen ervoor dat het werk iedere dag wordt gedaan en ze begrijpen dat hoe en wat ze iedere dag doen van invloed is op het grotere plaatje. Ze zijn altijd bezig met het toevoegen van waarde voor een beter leven voor onze leden-melkveehouders en dat is waarom ze iedere dag een beetje beter moeten worden.

Missie

Het doel van FrieslandCampina is nourishing by nature. Alles wat we doen staat in het teken van betere voeding voor de wereld, goede inkomsten voor onze boeren, nu en in de toekomst. Dit is het kompas en de basis van onze strategie Our Purpose, Our Plan.

Werken bij Friesland Campina

Wij bouwen aan het leveren van goede prestaties en een inclusieve cultuur. Onze mensen over de hele wereld zijn nieuwsgierig, zorgzaam, open en pragmatisch. Zij zijn allemaal teamspelers en altijd op zoek naar samenwerking op basis van vertrouwen en respect. Dit is een duidelijke weerspiegeling van ons coöperatieve erfgoed en versterkt de kracht van “wij”. Het is de diversiteit van onze mensen, hun persoonlijke enthousiasme en gezamenlijke inzet voor het bouwen aan een toekomst voor zuivel die FrieslandCampina tot zo’n bijzondere werkomgeving maakt.

5 vacatures gevonden

Premium vacature

Operator verpakking 5 ploegen bij FrieslandCampina in Veghel

 • FrieslandCampina
 • 32 uur
 • 5 ploegen
 • Noord-Brabant

Voor onze ingrediëntenfabriek in Veghel zijn we op zoek naar een operator verpakking in 5 ploegen. We bieden een salaris tussen de 3100 en 4100 euro bruto per maand.

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Werktuigkundige bij FrieslandCampina in Veghel

 • FrieslandCampina
 • 36 uur
 • 5 ploegen
 • Noord-Brabant

FrieslandCampina Veghel heeft een vacature voor een Energie en Utilities Werktuigkundige. In deze veelzijdige rol werk je onafhankelijk in een vijfploegendienst en ben je verantwoordelijk voor de energievoorziening van de Veghel-locatie, waaronder elektriciteit, stroom,…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Storingsmonteur in 3 ploegen bij FrieslandCampina in Leerdam

 • FrieslandCampina
 • 40 uur
 • 3 ploegen
 • Utrecht

Ben jij een ervaren storingsmonteur en wil je werken bij een bedrijf dat bekend staat om zijn duurzame productieprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! FrieslandCampina in Leerdam zoekt een storingsmonteur die wil werken in een dynamische omgeving met een salaris tot…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Operator 5 ploegen in Veghel € 2.492 en € 3.000

 • FrieslandCampina
 • 36, 40 uur
 • 5 ploegen
 • Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een fulltime baan, heb je ervaring in het bedienen van productie- en/of verpakkingslijnen en voel jij je thuis in een productieomgeving? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Onderhoudsmonteur (dagdienst) bij FrieslandCampina in Leerdam

 • FrieslandCampina
 • 40 uur
 • Dagdienst
 • Utrecht

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina in Leerdam krijg je niet alleen een goed salaris, maar kom je ook te werken in een innovatief en duurzaam…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
werken bij Friesland Campina - logo

Contact information

Adres: Stationsplein 4
Postcode: 3818 LE
Stad: Amersfoort
Land: Nederland