Friesland campina

Iedere dag zijn ze meer dan alleen een zuivelbedrijf voor duizenden mensen. Voor de boeren, de medewerkers, de gemeenschappen waarin zij actief zijn, en de bedrijven waar ze mee werken betekent FrieslandCampina meer. Voor hen gaat het niet alleen over wat ze doen, maar wie ze zijn. Aangezien ze werkzaam zijn in zeer concurrerende markten, moeten ze slim zijn en op hetzelfde moment, een zorgvuldige afweging maken betreffende alle bedrijfsprocessen. Ze zijn uniek omdat de leveranciers, de boeren, ook de eigenaren zijn. Aangezien Friesland Campina de volledige supply chain van gras tot glas garanderen beheren garanderen we hoge kwaliteit van al onze producten.
werken bij Friesland Campina - logo

Contact information

Adres: Stationsplein 4
Postcode: 3818 LE
Stad: Amersfoort
Land: Nederland

Meer over Friesland Campina

Friesland Campina in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van Friesland Campina bevindt zich in Amersfoort.
Andere vestigingen
FrieslandCampina heeft vestigingen in 33 landen met ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. De activiteiten van FrieslandCampina zijn onderverdeeld in vijf marktgeoriënteerde business groups: FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa.
Medewerkers

+/- 23.783 medewerkers wereldwijd

Kennisgebied
  • Voedingsmiddelenindustrie (melkproducten)

Organisatie & Activiteiten

Het verhaal van FrieslandCampina en onze relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken te stichten. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien we miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Niet alleen via melk zelf, ook met allerlei zuivelproducten die we daarvan maken.

FrieslandCampina levert consumentenproducten, zoals melk, yoghurt, kaas, kindervoeding en desserts, producten voor de professionele markt, waaronder room- en boterproducten, ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector.

Visie

Het doen van eerlijke handelspraktijken en het hebben van een duurzame visie voor de toekomst van het bedrijf en de boeren zijn fundamentele elementen van het DNA. Of het nu een Vietnamese eigenaar van de boerderij proberen om een ​​zuivel bedrijf te laten groeien, of het trainen van een Nigeriaanse boer op goede zuivel praktijken, Friesland campina verliest nooit de mensen die zijj dienen uit het oog.

Het doel ‘Nourishing by nature’ begeleidt onze zakelijke beslissingen. Ze zorgen ervoor dat het werk iedere dag wordt gedaan en ze begrijpen dat hoe en wat ze iedere dag doen van invloed is op het grotere plaatje. Ze zijn altijd bezig met het toevoegen van waarde voor een beter leven voor onze leden-melkveehouders en dat is waarom ze iedere dag een beetje beter moeten worden.

Missie

Het doel van FrieslandCampina is nourishing by nature. Alles wat we doen staat in het teken van betere voeding voor de wereld, goede inkomsten voor onze boeren, nu en in de toekomst. Dit is het kompas en de basis van onze strategie Our Purpose, Our Plan.

Werken bij Friesland Campina

Wij bouwen aan het leveren van goede prestaties en een inclusieve cultuur. Onze mensen over de hele wereld zijn nieuwsgierig, zorgzaam, open en pragmatisch. Zij zijn allemaal teamspelers en altijd op zoek naar samenwerking op basis van vertrouwen en respect. Dit is een duidelijke weerspiegeling van ons coöperatieve erfgoed en versterkt de kracht van “wij”. Het is de diversiteit van onze mensen, hun persoonlijke enthousiasme en gezamenlijke inzet voor het bouwen aan een toekomst voor zuivel die FrieslandCampina tot zo’n bijzondere werkomgeving maakt.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Friesland Campina - logo

Contact information

Adres: Stationsplein 4
Postcode: 3818 LE
Stad: Amersfoort
Land: Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel